Szekeres Viktor

Romantikus film csap oda Tom Cruise időutazós scifijének

Amerikában a Csillagainkban a hiba simán le fogja verni A holnap határát.

Az ember azt gondolná, hogy ha egy akkora szupersztár, mint Tom Cruise jelentkezik egy látványos akcióscifivel, akkor az a film sikerre van ítélve. Nos, ez nem feltétlenül van így, ezt a tavaly Feledés (Oblivion) is bizonyította, mely ugyan korrekt bevételeket hozott, de közel sem kimagaslókat. (Cruise legutóbbi három eredetinagy premierje Amerikában hasonlóképpen, 75-85 millió dollár között teljesített összességében.)


Ugyan a remek kritikák megdobhatják A holnap határa (Edge of Tomorrow) iránti érdeklődést, de miután a film nemzetközileg sem teljesít túl erősen, Amerikában sem várható, hogy robbantani fog. Főleg, hogy péntektől kerül bemutatásra odakint a Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Stars) című romantikus film, mely egy hatalmas sikerű és valóban elismert ifjúsági regény alapján készült - tizedakkora költségvetés mellett, mint a Cruise-féle scifi.

A becslések A holnap határától nagyjából 30 milliós nyitányt várnak el, míg a Csillagainkban a hibától a gyártó stúdió ugyan csak 25 milliós első hétvégét vár hivatalosan, a film a papírforma szerint bőven 45 millió dollár fölött fog teljesíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!