Szekeres Viktor

Végre HD lesz a Big Brother

Örülhetnek az amerikai Big Brother nézői, végre HD-ban láthatják a realityt.

Az ember azt hinné, hogy a tévés specifikációk tekintetében Amerika messze Magyarország előtt jár, azonban ez nem minden aspektust tekintve van így. Például Amerikában a Big Brother tavalyi, tizenötödik szezonja is normál felbontásban került sugárzásra, miközben olyan macerásabb, ugyancsak a CBS csatornán látható valóságshow-k, mint a Survivor vagy a The Amazing Race, jó ideje átváltottak HD-re.

Mindez azonban már úgy tűnik, hogy a múlté, hiszen a CBS csütörtökön bejelentette, hogy a Big Brother június 25-én induló tizenhatodik szezonját már HD-ben fogják rögzíteni. Ez pedig azt jelenti, hogy ezentúl minden főműsoridős program meglépte a formátumváltást odaát. Az egyik producer a késlekedést azzal magyarázta, hogy ehhez nem csak annyi kellett, hogy lecseréljék a kamerákat, hanem minden más összetevőn, technikai és egyéb dolgon változtatni kellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #10
    Azért mondod ezt, mert az állításodból fakadóan te is erősen manipulálva vagy. Szóval az a hülye, aki elhiszi a sületlenségedet.

    Valamiért egyesek szeretnék azt elhitetni az egyszerű emberekkel, hogy van manipuláció. Holott fura módon mindenki meg van győződve arról, hogy ő nincs manipulálva.

    (A manipulációnak éppen az lenne a lényege, hogy senki ne tudjon róla. Rég rossz, ha elhiszed magadról, hogy te vagy akkora ember, hogy átlátsz a szitán. Ilyenkor vagy nincs is szita, vagy pedig...)
  • Szefmester #8
    Ez soha nem fog megtörténni, mert akkor nehezebben manipulálható a tömeg, ha az átlátja a dolgokat. A hatalomnak egy terelgethető birkanyáj kell, nem pedig önállóan gondolkodó jóravaló (és bűnözésellenes) polgárok.
  • shaba23 #7
    DE MIKOR LESZ MÁÁÁÁ HÁROMDÉÉÉ????!!!!!
    Esetleg vetíthetnék TV helyett moziban...
  • StoneCold7 #6
    óóóóóó yeahhhhh...
  • Zymkasithlord #5
    Hát ne legyen nézhető online sohonnan. Én bevezetném azt,hogy amelyik adó ilyen barmoknak való adásokat sugároz az fizessen 50%-os adót a reklámbevételek után. Viszont akik ezek a műsorok helyett valami tudományos okító jellegű műsort ad annak ne keljen semmilyen adót fizetni. Ha már elbarmosítással akar egy adó faktor lenni,akkor fizessen is érte az államnak.
  • xido #4
    eleve úgy szeretném megérteni,mi köze van az amerikai tévéműsorokhoz a magyar olvasóknak,ha az nem olyan sorozat,amit itthon is fognak sugározni vagy felkerül a netre vagy kiadják dvd-n...jó,hogy nem az esti híradójukat cikkezzük örömmel,hogy hd...

    majd akkor írjatok ilyet,ha online is nézhető a világ minden pontjáról..
  • endrev #3
    Komolyan ennyi agyatlan barom olvassa az SG-t, hogy pozitív színben kell feltüntetni ezt a sz@rt, vagy pusztán a cikkszerző hozta a saját szellemi színvonalát?
  • Bulics #2
    Jajj, végre!
  • Angelus1991ster #1
    Bödőcs szavaival éljek. Van Tabletünk de vágódeszkának használjuk. van okostelefonunk de ugyanazok a hülyék hívnak és satöbbi. Valamennyire pozitívum , hogy ezek a semmirekellő műsorok a kommunizmus miatt késtek egy párévet, de amíg erőltetik nálunk is ezt a hulladék , ötlettelen "műsort", beérik a franchise termése.