Szekeres Viktor

Megint a nők vittek sikerre egy filmet

A startja alapján összesen 190-200 milliós belföldi bevételt produkálhat a Demóna - a nőknek köszönhetően.

A csajok bosszúja után újabb olyan film aratott hatalmas sikert Amerikában, melyet főként nők néztek meg. Ezúttal a Disney-féle Demóna (Maleficent) hódította meg a gyengébbik nem képviselőit és produkált az elő becslések szerint hatalmas, 70 milliós startot. Ez volt az a film, mely Angelina Jolie nagy visszatérését jelentette, hiszen a színésznő 2010 óta nem szerepelt filmben.

A Csipkerózsika történet megcsavaró film amellett, hogy az első helyen debütált Amerikában, nemzetközileg is szinte mindenhol aratott (nálunk nem, ugyanis fekete pontosként csak e héttől láthatjuk az adaptációt), összesen 100 millió dollár bevételt termelt hazáján kívül. Ez azt jelenti, hogy míg Amerikában a film startja bevétel tekintetében alulmarad a Disney tavalyi élőszereplős meséjével, az Óz, a hatalmassal szemben, Amerikán kívül könnyedén lepipálta Sam Raimi filmjének nyitányát.

A nyitóhétvégés felmérések szerint egyébként Amerikában a nézők 60%-át tették ki a nők, a közönség 51%-a pedig 25 éven felüli volt, ami nagy meglepetésre azt jelenti, hogy sokan felnőttként, gyerekek nélkül tekintették meg a filmet. A mérések szerint a családok mindössze 45%-át adták a nézőknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!