Szekeres Viktor

Megvan, ki alakítja a Marvel-univerzum egyik legkeményebb rosszfiúját

Kiderült, ki alakíthatja a Bosszúállók egyik eljövendő fő ellenségét.

A szuperhős ügyekben igen jártas, a képregényfilmekkel kapcsolatos információkat, értesüléseket általában a többi filmes oldal előtt megszerző Latino Review úgy tudja, hogy Josh Brolin fogja alakítani a Marvel-univerzum egyik legrettegettebb gonosztevőjét, Thanost. Persze minderre (egyelőre?) csak a hangja segítségével nyílik lehetősége.

Thanos a tervek szerint A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) című filmben fog feltűnni, s így már érthető, hogy miért nem láthattuk őt a James Gunn által rendezett produkció eddigi előzetesiben annak ellenére, hogy már A bosszúállók legvégén is feltűnt. Persze ettől még nem biztos, hogy szerepelni fog a további trailerekben, de legkésőbb augusztus elsején, a film amerikai premierje idején minden kiderült vele kapcsolatban. Itthon sajnos minderre a kamerázó kalózok miatt augusztus 14-ig várnunk kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #6
    ". Amúgy magyar camripet magyarokon kívül más nem néz. "

    Ezt meg ugye nem gondolod komolyan? A legfrissebb filmeknek csak public trackeren simán van több százezres letöltése, a regeseken még legalább ugyanannyi. Ha nem nézel kamerás ripet, akkor amúgysincs sok fogalmad a kérdéskörről.
  • zetortraktor #5
    Semmi faszság. Volt több magyar forrású cucc is. Nem csak az ominózus, amerikai premier előtti Másnaposok 3, ami kivágta a biztosítékot és több külföldi rip alapjául szolgált, hanem akkor több magyar mozis feliratos rip is felkerült a netre, mint a Rítus, meg tudom is én mi.
  • Zombee #4
    Tényleg onnan érkeznek a videók, de ettől függetlenül emiatt Magyarország is lekerült a világpremierek listájáról nemcsak a Disney-nél, de a Warnernél is. Nyilván faszság ez, szinte az összes magyar szinkronos camrip ciril betűs feliratokkal jön, de ott a nagy messziségben ez senkit sem érdekel, kis piac vagyunk. Amúgy magyar camripet magyarokon kívül más nem néz. Camripet igényteleneken kívül más nem néz. Ráadásul egy látványfilmet... bár minden filmnél az élmény anális megerőszakolása szárazon a kamerás változat.
  • Chris05 #3
    Az a baj, hogy sokkal erősebb bármely lénynél a környéken, még Thor-nál is. Mi lesz ez? A hangya és a bakancs esete? Ha ennek ellenére legyőzik, akkor meg azért lesz béna a film.
  • MarkBlade #2
    Szerinted félreértetted.. Ez miatt jön később hozzánk a film.. Ez tény. Nem ő írt hülyeséget. Sajnos a valóságtól messze van attól még..
  • Kelta #1
    Az ugye nem zavar hogy a kamerázós filmek, nem itthoniak, hanem túlnyomorészt, orosz kinai stb mozikból jönnek???
    de azért írj csak hülyeségeket...