Szekeres Viktor

A fiatalokat már nem érdekli Adam Sandler

Főleg a fiataloknak köszönhetően bukott meg Adam Sandler új komédiája.

Arról már beszámoltunk, hogy Adam Sandler új filmje, a Kavarás (Blended) milyen csúnyán megbukott. Minderről már a pénteki nyitónap amerikai bevételi adataiból következtetni lehetett, de most már hivatalosan állíthatjuk, hogy a komédia csak 14,2 millió dollár bevételt hozott hétvégén. Ez némiképp meglepetésnek is mondható, hiszen a gyártó stúdió minden bizonnyal arra számított, hogy Drew Barrymore-ral megerősítve Sandler hasonló sikert érhet el, mint annak idején közös filmjeikkel, a Nászok ászával és az 50 első randival.

A komikus, aki a minap egy talkshow-ban azt mondta, hogy a Kavarás főszerepét azért vállalta el, hogy Afrikában nyaralhasson, úgy tűnik, hogy leginkább a fiatalok kegyeiből esett ki. Mindez az amerikai exit pollos felmérésekből derül ki, ugyanis az első hétvégén a Kavarás nézőinek 74%-a 25 éven felüli volt, és a jegyvásárlóknak kevesebb, mint egytizede volt 18 évnél fiatalabb.

Ilyen kezdéssel a Kavarás Amerikában nagyjából 50 millió dollárig juthat el, ugyanis a nézők tetszési indexe meglehetősen magas, A- volt, ami 5 alának feleltethető meg. Bár a jó érdemjegy azzal is magyarázható, hogy az első napokban végképp csak a legnagyobb rajongók nézték meg a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)