Szekeres Viktor

Három évet várhatunk az új Godzillára - de legalább trilógia lesz

Mivel Gareth Edwards Star Wars-epizódját 2016-ban mutatják be, így az új Godzilla 2017 előtt nem jön.

Tegnap adtunk hírt arról, hogy a Godzilla rendezőjét, Gareth Edwardsot szerződtette a Disney stúdió a 2016-ban bemutatni tervezett Csillagok háborúja-epizód rendezőjeként. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy Edwards ne folytatná tovább a Godzilla-filmeket, ugyanis Thomas Tull, a Godzillát gyártó Legendary Pictures elnök-vezérigazgatója azt nyilatkozta a ShochTillYouDropnak, hogy Edwardsot generációja egyik legkreatívabb rendezőjének tartja, természetesen a következő Godzilla-epizódot is ő rendezheti meg.

Tull a folytatásban ráadásul kifejtette, hogy eleve az volt a terv, hogy Edwards két Godzilla között mást is rendezzen, sőt, a The Hollywood Reporter azt is kiderítette, hogy a rendező nem csak a Godzilla 2-re ígérkezett el a Legendary Pictures-nek, hanem egy harmadik részre is. Mivel az Edwards által rendezendő Csillagok háborúja-epizódot 2016. decemberében fogják bemutatni, így adja magát a következtetés, hogy a Godzilla 2 leghamarabb 2017-ben, de jó eséllyel csak 2018-ban kerül moziba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    ugyanmár ne álljunk meg trilógiánál. legyen minden évben egy újabb rész, és előzmény is a kis godzillával a gyíkpubertás gondjairól...