Szekeres Viktor

Az év legjobb nyitányát produkálta a Godzilla

Meglepetésre az Amerika kapitány 2-t és A csodálatos pókember 2-t is lenyomta Godzilla.

Sokan voltak szkeptikusok azzal kapcsolatban, hogy sikeres lesz-e az új Godzilla, de úgy tűnik, hogy a film egyik fő csavarját szinte mindvégig rejtegető reklámkampány, valamint a kifejezetten jó kritikát megtették hatásukat. Azt még nem tudni, hogy nálunk mennyire érdeklődött Gareth Edwards filmje iránt a közönség, az azonban biztos, hogy a szörnyfilm hazájában az év legjobb nyitányát produkálta, csak pénteken 36 millió dollár bevételt folyt be a mozik jegypénztáraiba.

A 38,5 millió dolláros nyitónap az Amerika kapitány: A tél katonája 36,7 milliós, valamint A csodálatos pókember 35,2 milliós startja elé került így az idei toplistán. Ez a pénteki teljesítmény a filmet jó eséllyel valahova a 98 millió dolláros határ környékére fogja repíteni a teljes hétvége vonatkozásában, ha hasonlóan produkál a további napokon, mint a csodálatos pókember 2, ami ugyancsak idei rekordot jelentene, hiszen az Amerika kapitány második része 95 millióval kezdett.

Frissítés: Nem produkált hasonlóan, szombaton ugyanis 16%-kal csökkent a bevétele a péntekihez képest, így végül csak nyitónapi rekordot ért el a Godzilla, a 93,2 milliós első hétvégéje csak Pókember megelőzéséhez volt elég, Amerika kapitányéhoz nem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    És van olyan, akit nem izgat a bevétel, mégis rákattint egy ilyen hírre és még kommenteli is? Ez kimeríti a Get a life-fogalmát.
  • e98ff #3
    Hát, én egy jó filnél szoktam a bevételen izgulni. Minél nagyobb ,annál esélyesebb, hogy lesz folytatás :)
  • dzsagon #2
    Komolyan van valaki itt aki azon izgul hogy mennyi lesz a bevétel?
  • Zombee #1
    Azért majd csak túlélik. Amúgy, ahogy olvastam fórumokon, a kritikusok is szeretik, több ismerősöm is látta már, nekik is tetszett. Lehet beülök rá, persze megvárom, amíg nem csak multiplexekben megy.