Szekeres Viktor

Végre megnézhetjük az új Christopher Nolan-scifi első igazi előzetesét

Van értelme megnézni az Interstellar első komolyabb reklámvideóját? Úgyis ott leszünk a moziban, nem?

Bár Amerikában csak november hetedikén fogják bemutatni a Paramount filmjét, a Csillagook közöttet (Interstellar), a hazai premier dátuma pedig jelen állás szerint november hatodika, mégis azt mondhatjuk, hogy "Végre!", hiszen már jó ideje várjuk, hogy Christopher Nolan új filmje egy normális trailert kapjon. Ez most megtörtént és a YouTube-on a nézettsége annak ellenére ugrott pár óra alatt egymillió fölé, hogy a közönség egy jókora része meg sem nézi ezt a reklámanyagot, hiszen sokan pontosan tudják, hogy ott a helyük a moziban, s nincs szükségük semmilyen plusz győzködésre és spoilerre.


Más kérdés, hogy a Matthew McConaughey és Anne Hathaway főszereplésével készült film első komolyabb videója sem árul el sok mindent a történetről, mindössze lefekteti az alaphelyzetet, bemutatja a főhőst és elárul pár információt arról a világról, melyben játszódni fog a Csillagok között. No, meg persze belebegteti azt, hogy a felvezetést követően milyen irányba indul el a történet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #12
    Van már szinkronos trailer is, már ha valakinek hiányzott.
  • NEXUS6 #11
    Namost ugye a sztori első félóráját már ebben a pár percben láthattuk. Krízis a földön, megoldás az csillagok között, hős apu útbaindul egy csini asztronauta csajszival az űrnek.

    A köv másfél órában, az űrhajósok értelemszerűen előbb valszeg összevesznek, majd egymásba szexelnek (előre láthatólag egy roppant reménytelen helyzet közepette), amit okozhat valami katasztrófa, mint pl a Gravity-ban, vagy az örök dzsoli dzsoker: egy idegen lény.

    Szal sajna nagy meglepetésekre nem számítok, csak arra, hogy a sablonosságból valami technikailag is többé kevésbé értelmesen megírt sztori, ill párbeszédek és normális színészi játék azért összehoz valamit. Valami rendes zene sem ártana. Ezzel asszem kész is az Oszkár, mindenki mehet haza.
    :)
  • Vol Jin #10
    "A jóisten fonjon kalácsot a farkamból, hacsak 50 méterre megközelítek egy mozit."

    Hát ezt a szófordulatot még nem hallottam. :-D
  • szebag79 #9
    Ez nézős lesz
  • Katalizátor #8
    Micsoda gondjaid vannak!
  • dzsagon #7
    "Úgyis ott leszünk a moziban, nem?" A jóisten fonjon kalácsot a farkamból, hacsak 50 méterre megközelítek egy mozit.
  • Narxis #6
    yep xD
  • NEXUS6 #5
    "Úgyis ott leszünk a moziban, nem?"

    Torrente felügyelő megoldja!
    XD
  • Lollerka #4
    "Úgyis ott leszünk a moziban, nem?"

    Yarrrr?
  • armageddon666 #3
    "Úgyis ott leszünk a moziban, nem?"

    Talán.