Szekeres Viktor

2016-ban jön az új Harry Potter-film

Az új film Harry Potter világában, de Harry Potter nélkül fog készülni.

Annak volt igaza, aki pár éve, amikor a Warner Bros. befejezte a Harry Potter-filmsorozatot, azt mondta, hogy a stúdió talán végzett a szériával, de a franchise-szal még biztosan nem. Úgy tűnik, hogy mielőtt még elkészítenék az elkerülhetetlennek tűnő tévésorozatot, sort kerítenek a spinoff könyvekre, melyek itthon is megjelentek annak idején.

A Warner Bros. bejelentette, hogy 2016. november 18-án bemutatják a Legendás állatok és megfigyelésük című könyvecske alapján készítendő filmet, mely eredetiben Fantastic Beasts and Where to Find Them címre fog hallgatni. A film természetesen egy új sorozat, egész pontosan egy trilógia első darabja lenne. A történetben természetesen nem szerepel majd Harry Potter, de a film az ő univerzumában, a fura lények, boszorkányok és varázslók világában fog játszódni.

A történet mesélője bizonyos Göthe Salmander lesz, a sztori pedig Harry Potter ideje előtt 70 évvel fog kezdődni, New York városában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pixx #7
    Én nem utálom a Harry Pottert, viszont, mint fantasy rajongó, aki J.R.R. Tolkienen, meg Robert Jordanen, Terry Brookson, Terry Goodkingen, meg MÁGUS-n nevelkedett, csak annyit mondanék, hogy egy iszonyat nagy lopás. Eredetiség na az nem sok van benne...
    Persze, aki elolvassa annak nem kell 150 másik könyvet elolvasni, mert ezekben sok dolog benne van, egy 10 éves szintjén elmagyarázva, így gondolkodni se kell :D
    Részemről még a könyvtől is messze áll ez a sorozat...
    Régen volt a Könyv, meg a gyerekeknek a gyerekkönyv. Aztán jött Potter, és bejött ez a Tini könyv mánia.
    Ami azért fájdalmas, mert lassan a könyves polc 70% ez foglalja el mindenhol. Normális könyvet meg alig fordítanak már le. A Tini szarokat meg ezrével.

    Beleolvastam a Potterba, annyit adtam, mint más könyvnek 20 oldalt. Ha nem húz be ennyi idő alatt, akkor nem fog lekötni. Nem tudott lekötni.

    Most olvasom a Kór című könyvet 3. oldalon megfogott. Mondjuk az nem tiniknek van írva.
  • Ender Wiggin #6
    sajnálom azokat, akik harry potteren nőttek fel...
  • StoneCold7 #5
    Nem kötelező reagálni egy kommentre... Vicces, hogy ha egy vélemény negatyv akkor mindig van egy ember aki benyögi, hogy nem kell nézni, de basszameg neked sem kell reagálni, meg olvasni a hozzászólást...
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Részvétem, ha ezeken nőttél fel...
  • kisfacko #3
    És akkor mi van? Nem kötelező megnézni, ha nem érdekel. Én például örömmel fogadom a hírt, ezeken a könyveken, filmeken nőttem fel. Szerintem sokan vannak így ezzel. Persze haterkednie mindig kell valakinek, anélkül nem az igazi.
  • Zombee #2
    Egy órán belül két hír minek?
    http://sg.hu/cikkek/105342/ket-ev-mulva-kerul-a-mozikba-az-uj-harry-potter-film
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Elfogyott a pénz, és ezért újra be kell indítani a pénznyomdát...?