Szekeres Viktor

Itt az első kép az új Batmanről és az új Batmobilról

Az év egyik legjobb várt képét tette közzé a minap Zack Snyder.

Zack Snyder betartott az ígéretét és megmutatta a közönségnek az új Batmobilt, sőt, afféle bónuszként az új Denevérembert is megnézhetjük magunknak - illetve Bruce Wayne jelmezét, amelyben talán nem egy dublőr, hanem maga Ben Affleck látható. Annak ellenére, hogy a tervezett Batman vs. Superman-mozifilm egyes jeleneteit már tavaly felvették és nemsokára teljes sebességbe kapcsolnak a forgatási munkálatok, a film premierjére csak 2016. május hatodikán fog sor kerülni - hacsak úgy nem dönt a Marvel, hogy az Amerika kapitány 3-at ugyanezen a napon mutatja be.

Klikk ide!

Így egyelőre csak a szikár tényeket említhetjük a filmmel kapcsolatban, mely hivatalosan Az acélember második része lesz. Például azt, hogy szerepelni fog benne az első epizódból ismert Henry Cavill, Amy Adams, Diane Lane és Laurence Fishburne, újoncként pedig csatlakozik Gal Gadot (Csodanő), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jeremy Irons (Alfred), Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto és Ray Fisher. No meg persze a már említett Ben Affleck.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Csak tudnám, miért Superman vs. Batmant emlegetnek, írnak, mikor ilyesmiről nyilván szó sincs.
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Gézára lehet számítani... vagy nem... :)
  • RAZOR27 #4
    hát végül semmi köze nem lett a koncepciórajzhoz ami volt (sajnos).... nemtudom nekem jobban tetszett a Nolan féle páncél jellegű ruha, félek hogy a Zack Snyder stílus rosszul fog most elsülni... na mind1, csak ne baszd el BEN! ne baszd el megint!
  • Cickány90 #3
    Ender:
    1. Batman és Superman ugyanabban az univerzumban élnek az acélember szerint (Wayne enterprises műhold valahol az Acélember filmben)
    2. Mi köze ehhez Nolannek és a sorozatának? Az egy teljesen különálló univerzumban játszódott.
  • Shiwo #2
    az első Batman / Superman crossover 1952-ben volt..



    ha él is, aki összehozta a két hőst, már eléggé öreg lehet..
  • Ender Wiggin #1
    bírom, hogy nolan görcsösen próbált elkövetni mindent, hogy Batmant és a világát realisztikusnak mutassa be. erre tessék, most egy superman is bekerült a képbe, és őt semmiképp nem lehet megmagyarázni holmi távoli börtönökben felszedett karatetudással, meg óráskerekű autóval.
    ettől eltekintve atomot érdemelne az, aki összevegyítette a külön univerzumokat.