Szekeres Viktor

Fény derült a Fantasztikus Négyes-reboot egyik rejtélyére?

Megtudtuk, hogy milyen kapcsolat lehet Sue és Johnny Storm között.

Valószínűleg mindenki megdöbbent a Fantasztikus Négyes-reboot főszereplőinek bejelentésekor, ugyanis kiderült, hogy Johnny Storm karakterét a fekete Michael B. Jordan, míg testvérét, Sue Stormot a fehér Kate Mara fogja játszani. Azóta zajlanak a találgatások, hogy vajon mit találtak ki a szituáció feloldására a készítők. (Persze a megütközés annak fényében meglepő volt, hogy legutóbb a mexikói származású Jessica Alba volt Sue Storm.)

A napokban a rejtély kapott egy újabb komponenst, ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint az új FF4-filmhez csatlakozott az ugyancsak fekete Reg. E. Cathey, aki Dr. Franklin Stormot alakítja majd, vagyis a fiatal Stormok édesapját. Mindez arra is utalhat, hogy a testvérek csak mostohatestvérek.

Azzal egyébként, hogy Franklin Storm is szerepet kap a filmben, megkezdődhetnek a találgatások, hogy vajon melyik képregényfolyam karakterét húzzák rá Reg E. Cathey-re. Annak idején az első Fantasztikus Négyes-sorozatban az apát gyilkossággal vádolták és halottnak hitték. Míg egy másik szériában részben Franklin Stormnak volt köszönhető, hogy létrejött a Fantasztikus Négyes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #11
    Az ősi egyiptomiak nem kopt keresztények. Az jóval későbbi.
  • kvp #10
    Az amerikai tarsadalom nem csak europai szarmazasuakbol all. Ahogy ma egy egyiptomban jatszodo szindarabot sem mindig osegyiptiomi (=kopt kereszteny) szineszek jatszanak, ugy a regi tortenetekben szereplo eredetileg europai, de kitalalt karakterek is ugyanigy fognak megvaltozni. Igy egy nepszerubb es eladhatobb termeket allitanak elo, fuggetlenul az eredeti tortenettol. Igy lehet pl. jancsi es juliska fekete vagy azsiai egy darabban.

    Hozzatennem, hogy ez csak addig elfogadhato, amig a tortenelmi alakokat nem modositjak, tehat pl. hulyen nezne ki egy afroamerikai napoleon egy tortenelmi filmben, de persze meg erre is sor kerulhet. (pl. ha mar nem talalnak feher szineszt)

    ps: Az eredeti Fury karakteret szerintem is Hasselhoff hozta jol...
  • Ender Wiggin #9
    sajnos hollywoodban vannak sablonok, amit muszáj követni a forgatókönyvnél vagy a szereposztásnál. egyébként electro is fehér embör volt korábban, mégis jamie foxx játszotta.
  • RAZOR27 #8
    zetortraktor: Látszik hogy nem érted miről van szó. De nembaj, hisz miattad történnek ezek a dolgok, hogy nyomathasd az álszent butaságod az elfogadás jegyében.

    Dynamic: pontosan.
  • Zombee #7
    Johnny Storm soha nem volt fekete, az apja sem.
  • Dynamic #6
    zetortraktor: Most tényleg csak tudatlanul és naívan kérdezem: ha - virág nyelven szólva - nem a szélesebb közönség megnyerése, akkor mi egyéb lehet az oka annak, hogy fekete színészt válogattak be egy alapvetően "fehér szerepre"?
  • Zombee #5
    Fury karaktere már a képregényekben is jó ideje fekete. Az meg, hogy valakit jó színész alakít, még nem jelenti azt, hogy annak úgy kell lennie. Mondjuk a legjobb Nick Fury David Hasselhoff volt. :)
  • xido #4
    Annyit mondanék csak,némi tüskével a szívemben,hogy Sam Jackson kiváló Fury...Michael Clark Duncan isteni Kingpin volt..és mindkettő eredetileg fehér karakter volt...
  • Netmániás #3
    Néger fáklya ? Mert ? Miért kell ezt ? Az első repülésnél odakozmált vagy mi ?
  • zetortraktor #2
    Igazéból az a röhejesen szánalmas, amikor valaki annyira söpredék, hogy az az első gondolata, hogy egy filmben azért van néger színész, mert a készítők nem akarnék rasszisták lenni. És ezeknek jár szavazati jog...