Szekeres Viktor

Végre láthatunk egy érdekes zombis tévésorozatot

Az érdekes történettel rendelkező zombisorozat az amerikai CW csatornán fog startolni.

Aki jártas a képregények világában, annak ismerős lehet az iZombie című széria, melynek tévés adaptációjának előkészítését jó pár hónapja elindították. Sőt, erre olyannyira sor került, hogy már le is forgatták a pilotot, amely elnyerte az azt bekérő CW csatorna illetékeseinek tetszését, így be is rendelték az abból készítendő sorozatot. Arról egyelőre még nincs hír, hogy a széria ősszel vagy tavasszal indul-e odakint.

A meglehetősen bizarr történet pilotjának forgatókönyvét a képregény alapján a Veronica Mars készítője, Rob Thomas írta, a főbb szerepekben pedig jobbára fiatal színészeket (Alexandra Krosney, Malcolm Goodwin, Nora Dunn, Rahul Kohli, Robert Buckley, Rose McIver, David Anders) láthatunk. Az iZombie egy orvostanhallgató lányról szól, aki zombilétét úgy kívánja fenntartani, hogy a hullaházban dolgozik, így jutva a mindennapi emberi agyhoz. Balszerencséjére azonban, ha megeszik valakinek az agyát, akkor a "vacsora" hangja megszólal a fejében, s addig nem hagyja nyugton, míg meg nem oldja az illető halálának rejtélyét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CyberKecsi #6
    Pilot részt megnézem, hogy mi akar ez lenni, de egyébként felejtős... Ilyen beteg egy ötletet. (főleg, hogy mint korábban írták 2 sorozatban már ellőtték az alapötletet)
  • tomboy013 #5
    Ez nem érdekes, hanem gáz. Agyhalott amcsiknak való.
  • a_n_d_r_e_w #4
    Dolgozó, orvostan hallgató zombi. Köszönöm, eleget hallottam...
  • Nos #3
    Én már a felfutás idején sem voltam oda a zombis filmekért, de hogy még mindig van olyan, aki nem unja ezeket . . .
  • MightyKopiati #2
    True Calling update:) Hullaház pipa, halott halálának rejtélye pipa, beszélő halott pipa, dögös főhösnő (valszeg pipa)...
  • endrev #1
    Hát eléggé beteg ötlet... Az infót máshogy is megszerezhetné, na persze akkor azt úgy hívnák: "Szellemekkel suttogó"-koppincs.