Szekeres Viktor

Ősztől jöhet a Constantine, a démonvadász-tévésorozat

Eddig még nem vehettük biztosra, de most már 100%, hogy lesz Constantine-tévésorozat.

Az amerikai NBC tévécsatorna csütörtökön bejelentette, hogy berendelték a Hellblazer című képregény alapján készített pilotot, a Constantine-t sorozatnak, mely a szélesebb közönség számára valószínűleg az itthon Constantine, a démonvadász címen vetített filmből lehet ismerős.

A sorozat, mely akár már ősszel is képernyőre kerülhet, Matt Ryan főszereplésével készül, akinek hivatalos képeit elnézve már biztosan kijelenthetjük, hogy a képregény-rajongóknak a kinézetével nem lesznek problémái, hiszen kiköpött John Constantine állókép alapján. (Annak idején a mozifilm főszereplőjét, Keanu Reeves sokan a fekete haja miatt nem fogadták el.) A további szereplők között ott lesz Charles Halford, Harold Perrineau és Lucy Griffith. A vezető író, a Dextert is készítő Daniel Cerone lesz.

Érdekesség, hogy Constantine karaktere épp úgy a DC-univerzumhoz tartozik, mint például Superman, Zöld Lámpás vagy Villám, bár a Hellblazer képregényként általában csak egy, a DC kiadóhoz tartozó kisebb kiadónál jelent meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cickány90 #1
    Na, erre kíváncsi vagyok, a képregényt imádtam :D