Szekeres Viktor

Megkapta első plakátját Christopher Nolan új filmje

Továbbra is rejtélyeskedő a Christopher Nolan-féle Csillagok között kampánya.

Nem sok minden derül ki a Csillagok között (Interstellar) első plakátjáról, legalábbis, ha a képet nézzük. Azonban a "szlogen" annál érdekesebb, hiszen arra utal, hogy bár az emberiség a Földön született, de meghalni már nem ezen a bolygón hivatott. Igen, ha valaki eddig nem olvasott volna róla, vagy kerülte az előzetest, Christopher Nolan az Eredet után ismét egy scifivel próbálkozik.

Amerikában november hetedikén fogják bemutatni a Paramount filmjét, a hazai premier dátuma pedig jelen állás szerint november hatodika. A film főszereplője a friss Oscar-díjas Matthew McConaughey lesz, valamint a tavaly Oscart nyert Anne Hathaway, a történetről pedig továbbra sem árulnak el sokat, egy maradjunk ezzel kapcsolatban az egyik korai szinopszisnál, mely szerint az Interstellar "egy hősies csillagközi utazás krónikája lesz, mely az ember tudományos ismereteinek határát fogja feszegetni."

Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mokelock #4
    pont erre gondoltam én is, elkélne már egy okos sci-fi. A Kapcsolat és Eredet óta nem agyaltam filmen, még hetekig utána is.
    Minden esetre ennyire filmet még nem vártam. Nolan rendezte sci-fi, Zimmer zenéjével... ha rossz lesz is jó lesz!:)
  • Katalizátor #3
    Az Eredet nálam nagyon nem jött be. Remélem hasonló hard sci-fi jellege lesz, mint a Kapcsolatnak. Hamár McConaughey... :)
  • Zombee #2
    Ez a plakát így önmagában tökéletesen alkalmas arra, hogy ne keltse fel az érdeklődésem. :)
  • Cickány90 #1
    Remélem lesz olyan jó mint az Eredet, és ugyanúgy nem árulnak el róla túl sok mindent. Arra is úgy mentem el moziba, hogy megnéztem a trailereket, de fogalmam sem volt mire számítsak :D