Szekeres Viktor

Új magyar film kapott nagyszerű előzetest

Tudunk mi, ha akarunk. Valahogy így kell mozifilmes előzetest készíteni.

Megérkezett Török Ferenc legújabb filmjének, a Senki szigetének az első előzetese. A képsorokból ugyan nem tudunk meg sokat a film történetéről (értsd: semmit), azonban hangulatát tekintve remekül sikerült a videóanyag, még azt is mondhatjuk rá, hogy figyelemfelkeltő. Hogy a film milyen lesz, az az elkövetkező hónapokban, valószínűleg ősszel kiderül - amikor bemutatásra kerül. Vagy amikor kijön egy konkrétabb trailer is.


A Moszkva tér és a Szezon rendezőjének legújabb filmjének főszereplője Jakab Juli, Bánfalvi Eszter és Mohai Tamás lesz, de mint látni az előzetesből, a kisebb szerepekben olyan veteránok is feltűnnek majd, mint Stohl András vagy Schell Judit. Az abszurd, budapesti meseként megcímkézett Senki szigete történetének középpontjában három fiatal kerül, egy vidékről megszökött menyasszony, egy taxisofőr lány, valamint egy kosárlabdázó srác.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Ez az amerikai filmekről is elmondható. Ha azt nézem, hogy mostanában milyen magyar filmek voltak, akkor ezerszer inkább azok, mint a vacak hollywoodiak. De hát mindenki azt néz, amit akar. Bár adja magát a kérdés, hogy miért nézel magyar filmeket, ha szarok.
  • Mekong Delta #3
    Tökmind1 milyen az előzetes. Magyar filmről van szó, tehát tuti szar.
  • endrev #2
    Borzalmas ez az előzetes, csak össze-visszavágott képanyag. És nyávogósabb, elriasztóbb zenei aláfestés már nem volt?
    De legalább a film technikailag jónak tűnik, ha eltekintünk ettől. A történet és a dramaturgia más kérdés, majd kiderül, sikerült-e végre átugrani az árnyékukat.
  • BaliBoy #1
    Ez jó??????
    Inkább egy kalap szar. Az ég világon semmi sem derül ki a filmről azon túl, hogy kik szerepelnek benne.