Szekeres Viktor

Ennyien még sosem nézték a Trónok harcát

Már majdnem hétmillióan ülik végig Amerikában a Trónok harca epizódjait.

Hihetetlen, de úgy tűnik, hogy a Game of Thrones (Trónok harca) még mindig képes egyre népszerűbb és népszerűbb lenni. A legutóbbi, Amerikában vasárnap sugárzott epizód 6,9 millió nézőt ültetett le a képernyők elég, amely nézőszám nagyjából 300 ezerrel volt több az előző rekordnál, melyet a negyedik évad nyitó epizódja állított fel.

Mindez azt jelenti, hogy a hatalmas sikernek örvendő széria még mindig nem érte el csúcspontját, s a rajongók legnagyobb örömére még bőven lesz idő arra, hogy tovább gyarapodjon a nézőtábor, hiszen nemrég az HBO berendelte a készítőktől az ötödik és a hatodik szezont is. Mindez azt jelenti, hogy 2015-ben és 2016-ban sem maradunk fantasy nélkül az HBO-n. Hogy onnan hogyan tovább, hogy valóban a hetedik évad zárhatja-e le a szériát, az már a jövő zenéje persze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Mármint, hogy nagyon tömörítik, hiszen egy csomó mindent kihagynak. Hátha az 5. évadban rájössz, hogy ez egy ilyen sorozat és nem neked való. De hát vannak balekok, akik olyan sorozatot néznek éveken át, amire panaszkodnak.
  • bmw #1
    Csak nagyon huzzak... 1 reszben alig tortenik vmi...