Szekeres Viktor

Újabb szuperhős szállt be a Batman vs. Superman-filmbe

Újabb Igazság Ligája-tag szuperhősről derült ki, hogy szerepel Az acélember második részében.

Cyborg is benne lesz a Denevérember kontra Supermanként is fordítható, a sajtóban Batman vs. Superman címen emlegetett Az acélember-folytatásban. A hivatalos címmel még nem rendelkező filmben az Igazság Ligája (Justice League) tagjaként ismert szuperhőst Ray Fisher alakíthatja, ő csatlakozhat Henry Cavillhez (Clark Kent), Ben Affleckhez (Bruce Wayne), Jesse Eisenberghez (Lex Luthor), Gal Gadot-hoz (Wonder Woman) és a többiekhez (Amy Adams, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jason Momoa, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto).

A fenti értesülés egyébként a Varietytől származik és a lap arról ír, hogy a Zack Snyder által rendezendő filmben Cyborg ugyan nem fog jelentős szerepet kapni, azonban a jelenléte mindenképp megágyaz egy jövőbeni Igazság Ligája-mozifilmnek. Az Amerikában 2016. május hatodikán bemutatásra kerülő filmben először feltűnő figurával a képregények olvasói 1980-ban ismerkedhettek meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vol Jin #3
    Nekem erről a képregény-mizériáról a Jay és Néma Bob visszavág jut eszembe. :-D
    Ott a képregényfigurákból kifogytak a stúdiók, és egy senkit nem érdeklő képregényt vettek elő, ami két általában a sarki éjjel-nappali előtt áldogáló lökött figzráról szólt, akik valóságosak voltak, és a boltos hobbiból rajzolta meg a hétköznapjaikat. Na ez a két hülye figura zokon vette, hogy hülyéknek állítják majd be őket a filmben, mert az interneten a trollok szétszedték őket, és elindultak Hollywoodba megverni az őket alakító színészeket, és az utazásuk rendkívűl kalandosra sikerült, mert az egyik rendőr egy őkoterrorszervezet tagjainak nézte őket. A CSIKLÓ, azaz a Csimpánzféléket Igájukból Kiszabadító Lelkes Organizáció (amely a MUFF - a Majmokat Univerzálisan Felszabadító Frakció kisebb nyúlványa). Pedig csak egy bűntény helyszínén találta meg a rendőrség a videójukat, ahol azt adták elő, hogy csajozni fognak, és a felvételen a csiklóról meg a muffról beszéltek. :-D

    A film lassan 15 éves, de nagyon aktuális, hogy minden képregényből filmet készítenek. :-D
  • Sequoyah #2
    Minden foszereplo kap max 10 perc jatekidot, a mellekszereplok annyit se:)
  • tomboy013 #1
    Egyre kíváncsibb vagyok mi a frász lesz ebből =D