Szekeres Viktor

Újra magyar pankrációt nézhetünk a tévében - előzetes

A VIASAT6 az amerikai pankrációs közvetítések mellé becsempészett egy magyart is.

Április 27-én 20 óra 20 perctől a VIASAT6-on! ismét magyar pankrációt láthatnak az érdeklődők, mégpedig a szombat este Szegeden megrendezésére kerülő HCW-gálát, illetve annak összefoglalóját. A HCW honosítja meg hazánkban elsőként a nyugati ún. "sport-szórakoztatás" fogalmát, melynek lényege a sajtóközlemény szerint, hogy "a látványos, ringbéli akciókat izgalmas történetek kísérik, a pankráció színes és roppant egyedi világának köntösében. A néző szeme előtt megelevenedik a jó és a rossz örökös, epikus harca, hol boldog, hol drámai befejezéssel".


A pankráció nem véletlenül vált Amerikában a szórakoztatás zászlóshajójává, ebben az interaktív show-ban ugyanis a néző is részese a történetnek. Persze amellett, hogy a showműsorban színes karaktereket láthat a közönség, látványos repüléseket, hatalmas győzelmeket és tragikus vereségeket, a cél, melyre minden pankrátor hajt, az a HCW bajnoki öve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Gyerekfejjel is látod. Csak annyi a különbség, hogy van, aki tudja, hogy ennek mi a lényege. Ez nem sport.

    Van mindenféle küzdősport, jó pár brutális is - akinek az kell, nézi azokat. A pankrációnak nem ez a lényege. Ez olyan, mint egy verekedős film vagy tévésorozat, sztorikkal, karakterekkel, gonoszokkal meg jókkal. A filmekben sem üt meg senkit Steven Seagal.

  • RAZOR27 #2
    @Narxis +1
  • Narxis #1
    Ez valami borzalmasan szar, 10-12 évesen még tetszett de felnőtt fejjel egyszerűen látom, hogy gagyi és visszafogják az ütéseiket.

    Csak akkor lenne érdekes ha tényleg szétvernék egymást, mint pl. a gladiátorok tették egy dicsőbb korszakban. :)