Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Lost agyának új tévésorozata - előzetes

Nyáron kezdi el adni az HBO Damon Lindelof új sorozatát, melynek megérkezett az első előzetese.

A Lost - Eltűntek sikerének két kovácsa Damon Lindelof és Carlton Cuse volt. A sokak által minden idők legjobbjának tartott széria befejeződésével mindkét író szabadságot vett ki - már, ami a tévés munkákat illeti. Persze, ahogy arra számítani lehetett, ez a szabadság nem tarthatott a végtelenségig. Előbb Cuse tért vissza tavaly a Bates Motellel (amit idén tőle a The Strain című vámpíros széria követ), nyáron pedig Lindelof is bebizonyíthatja, hogy még érti a tévés műfajt.


Az író új sorozatának címe The Leftovers lesz, és június 15-én az HBO-n fog debütálni. A széria alapján Tom Perrotta azonos című regénye adja, mely egy bibliai esemény köré épül, mely során a Föld lakosságának 2%-a nyomtalanul eltűnik a bolygóról. Sajnos a konkrétebb történettel kapcsolatban a fenti teaser jellegű előzetes sem segít, de legalább elmondhatjuk, hogy már láttunk pár snittet a nyár egyik leendő nagy sikeréből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #7
    Számomra a Lost 1. szezonja még elment, de amikor már a 2-ban is elkezdték a felesleges kavarást, abbahagytam. Szerintem oltári rossz volt.
  • mr9 #6
    Igaz, a 2% 140 millió és 3,3 év.
  • endrev #5
    Mit mondnak? Hogy jaj de várom? :D

    A Lost legnagyobb hibája az volt, hogy nem szólt semmiről, nem volt kitalálva. Egy dolog volt kitalálva a kiindulási alapon kívül: Minden részben nyiss két új kérdést, és adj egy választ egy korábban megnyitott kérdésre. Ráadásul sokszor a választ nem is az a történetíró adta, aki a kérdést nyitotta. Ez nem zseniális, ez SZÁNALMAS. Ahogy az is, hogy mekkora tömeg kajálta meg.

    Szóval számomra a "Lost kiagyalója" jelző nem referencia.
  • zetortraktor #4
    Egyébként meg ott vannak a posztapok sorozatok. Azokban alig van életben maradt ember, szóval nem lenne újdonság a téma. :)
  • zetortraktor #3
    Biztos? Az előzetesben elmondják, hogy mennyi az a két százalék. Ha 2% meghalnak negyedévente, akkor már neked sem lenne sok hátra.
  • mr9 #2
    2% ? sokkal érdekesebb lett volna, ha annyi marad xd
    Jelenleg 2%-nyi ember kb. 3 havonta hagyja el e világot...
    http://www.worldometers.info
  • Kelta #1
    Én továbbra se értem ezt a Lost ájulatot, szerintem messze volt a "legjobb" jelzőtől....túl hype-olt, túllihegett tucat sorozat volt...tele sok nagyon gáz jelenettel.