Szekeres Viktor

Itthon csúnyán bebukott A zöld íjász

Tavaly még csodájára jártunk A zöld íjász hazai sikerének, idén viszont helyére került a széria.

A tavalyi év egyik legnagyobb tévés meglepetése volt, hogy A zöld íjász (Arrow) című képregény-adaptáció tévésorozat hatalmas sikerrel debütált idehaza. A szériát az RTL Klub mutatta be kimagasló nézettséggel, s a nézőknek annyira bejöttek Oliver Queen kalandjai, hogy nem csak péntek esténként ültek le a képernyők elé, hanem több százezren a szombati ismétlést is megnézték.

Azonban úgy tűnik, hogy minden csodának van szavatossági ideje. Míg A zöld íjász első pár része még több, mint egymillió nézőt érdekelt itthon, addig a szezon vége felé erőteljesen lecsökkent a nézőszám. Az idén műsorra tűzött második évad elején ugyan még tessék-lássék fellángolt még egyszer az érdeklődés, azonban idővel kritikus szintre csökkent a sorozat iránti érdeklődés (438 ezer néző). Ezt pár napja meg is elégelte az RTL Klub és úgy döntött, hogy a Barátok köztöt követő este 10 órás sávból 11 órára száműzi A zöld íjászt, s az eddigi kiemelt sávot a Castle című krimi kapja meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #7
    Hagyjuk már az ilyen tinilány meg félmeztelenkedő szavakat. A Game of Thrones-ban ugyanez megy akkor az mi? Ott nem csak félmeztelenkednek hanem orrba-szájba kefélnek. Nekem a Breaking Bad nem éppen a kedvencem de tök más kategória. Kár is emlegetni.

    Ismerek olyanokat akik egyébként néznék, azok eddig is szidták, hogy 10 órára vagy még későbbre vannak száműzve a retekklubbon a sorozatok. Persze nincs nézettség erre elrakják még későbbre nehogy a munkába járó ember megnézhesse. Régen az ilyen sorozatok szombat és vasárnap délután-este is mentek. Meg lehet nézni hova jutott ez a tetves magyar média aztán csodálkoznak, hogy aki tud az torrentezik.
  • zetortraktor #6
    Amikor az RTL Klubon Breaking Bad meg Sons of Anarchy megy, akkor vicces ilyet olvasni. Egy ilyen típusú tinilányoknak való, félmeztelenkedő sorozat nem hiszem, hogy bárhol a nézett sorozatok között lenne.
  • szaboi #5
    Ja mert a 'zembereknek' nek kell olyan sorozat amin kicsit is gondolkodni kéne. Elég nekik a Való Világ meg a Barátok Közt.

    Egyetlen jó sorozat volt a retek klubbon és ezt is elrakták 11 re és az ellenszenves beképzelt Castle t rakták helyére.

    Ennél már csak az lenne idegesítőbb ha be se fejeznék.

    Amúgy kedves viki legközelebb gondold át mit írsz mert egy ilyen
    "idén viszont helyére került a széria" jelzőt egy olyan sorozatra adni aminek gondolom meg se nézted az imdb értékelését (8.2)
    Attól hogy neked nem tetszik, az a te bajod.
  • SlayR #4
    Mert itthon gyökerek élnek mindig is azok éltek az egyik legjobb sorozat évek óta!
  • Ender Wiggin #3
    a helyére akkor került volna, ha kazát kapott volna...
  • Narxis #2
    "idén viszont helyére került a széria"

    Na az SG csodálatosan felkészült kritikus cikkírója a szekeres viki megmondta a frankót. Azt mondja a helyére került. Bár ilyen sorozatokat adnának a magyar csatornák és akkor nem száműztem volna a TV előfizetésem. Bárcsak te kerülnél a helyedre vikike. Mondjuk olyan helyre ahol nem tudsz ilyen hülyeségeket irkálni.
  • Lengabor #1
    Az Odaát február óta éjfél után kezdődik, semmi köze ennek ahhoz, hogy A zöld íjász megbukott. Mindössze annyi történt, hogy a Gyilkos elméket lecserélték a Castle-re, a két sorozat sorrendjét pedig megfordították. Egyébként minden maradt a régiben.