Szekeres Viktor

A vártnál hamarabb láthatjuk a Szörnyecskék rebootját

A Szörnyecskék harmadik része helyett úgy tűnik, hogy nemsokára egy rebootot láthatunk.

Idén reppentek fel ismét a pletykák a Szörnyecskék tervezett újraindításáról, s a napokban az Ain't it Cool News arról számolt be, hogy ezek a pletykák olyannyira valósak, hogy a Warner Bros. stúdió fel is gyorsította a tervek realizálását. Szokás szerint nem lehet semmit tudni konkrétumokról, de a híradások szerint a második részt elképzelhetetlennek tartják Steven Spielberg produceri részvétele nélkül, így feltételezhetően a neves rendező és szerepet fog vállalni a reboot készítésében.


Joe Dante klasszikus horrorkomédiáját 30 évvel ezelőtt, 1984-ben mutatták be a mozik és a film hatalmas és meglepő sikert aratott, csak Amerikában 153 millió dollárt kasszírozott. Mai szemmel kissé meglepő, hogy mindössze 1990-ben készült el a második rész, Az új falka (a rendező nem igazán volt oda az ötletért), s az alig 40 milliós belföldi bevétel bizonyította is azt, hogy nem feltétlenül volt szükség erre a folytatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    erre a rebootra végképp nincs szükség. az eredeti még most is aranyos film.
  • Zombee #2
    Nekem a második rész is tetszett.
    Ezt a mondatot nem igazán sikerült értelmesre emgalkotni:
    "Szokás szerint nem lehet semmit tudni konkrétumokról, de a híradások szerint a második részt elképzelhetetlennek tartják Steven Spielberg produceri részvétele nélkül, így feltételezhetően a neves rendező és szerepet fog vállalni a reboot készítésében. "
  • wraithLord #1
    El is felejtettem már ezt a filmet. Erre a rebootra talán kíváncsi is vagyok. De csak egy kicsit.