Szekeres Viktor

Újabb Bosszúállók 2-videó: Amerika kapitány és az új jelmeze Koreából

Olaszország után Dél-Korából is érkeztek videók A bosszúállók 2 forgatásáról.

Nem csak Olaszországban forgatják a Bosszúállók második részét, az Avengers: Age of Ultront, hanem Dél-Koreában is - az utóbbi ráadásul Joss Whedon, a film rendezője dirigálásával történik. Az ázsiai országban zajló felvételek többek között azért követelik meg a rendező jelenlétét (ellentétben az olasz és a dél-afrikai jelenetek nagy részével), mert azokban már Steve Rogers, vagyis Amerika kapitány is szerepelni fog, mint erről a helyszínen készített videók is tanúskodnak.


A felvételekről az is kiderül, hogy miképp az Amerika kapitány: A tél katonájában, úgy a Marvel Studios jövőre bemutatásra kerülő új filmjében is az új jelmezében (vagy egy ahhoz meglehetősen hasonlítóban) fog szerepelni a II. világháborúból származó szuperhős. Joss Whedon egyébként már a forgatások megkezdése előtt elnézést kért a szöuliaktól a várható felfordulás miatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bálnaborjú #9
    akkor jó étvágyat a "tömény suttyóság"-hoz..

    ui: vicces, hogy amit ellenpéldáknak hoztok fel, azokat én ugyanide, a szemét kategóriába sorolom... (kivéve a Keresztapát)

    sajnos ma már egy film élvezeti értékét a 3D kép és hang adja, a forgatókönyv meg lehet akár egy kalap lósz*r, a nézőket úgysem a sztori érdekli, hanem hogy összecsinálják magukat a robbanásoktól..
  • fergusonpapa #8
    Vannak még itt normális emberek :)
  • Linkout #7
    Bizonyára nekem és a hozzám hasonló butáknak gyártják!

    Imádom a MARVEL filmeket. Szeretem ezt a fantáziavilágot, sőt, emiatt kezdtem el utánaolvasni a hátterüknek is. Óh és boldog vagyok, hogy nem lett szájba vágva az első batman film rendezője (ami DC comics ugyebár...).

    Nem értem a magadfajta buta embereket, akik általánosságban beszélnek az olyan dolgokról, mint a filmek, zene, stb... Igen korlátolt elmére vall az a kijelentés, hogy a világ boldogabb lenne az ilyen filmek nélkül.

    ui: Nekem az éhezők viadala is bejön és Jennifer Lawrence is :) (Igen olvastam a könyveket...)
  • Zombee #6
    A Ponyvaregény azért nem egy entellektüel film. :) Tömény suttyóság, az tényleg jó.
  • nessboth #5
    fergusiin: Ezeknek 4 film van: Keresztapa, Schindler Listája, Ponyvaregény, Ryan közlegény. Ennyi. Egyfolytában ezzel dobálóznak és bölcsen ülnek, hogy ők mennyire entellektuellek.
  • Zombee #4
    Képregényfilm korábban is volt. Amerika kapitány és Batman sorozat volt már a 40-es években is, Superman rajzfilm is. De a Superman mozifilm is 1978-as, hosszú volt az út az 1989-es Batman-ig, ami meg jó film lett.

    Nem értem, mi a gondod. Szórakoztató akciófilmek, a képregények is sikeresek a mai napig. Nem kell mindig Schindler listáján és a Király beszédét nézni.
  • fergusonpapa #3
    Nézd akkor éhezők viadalát vagy a tvájlájtot te seg.
  • Bálnaborjú #2
    popkorn-kísérő effekthalmaz.. fel nem foghatom, kiknek gyártják ezt a sok szemetet

    ha annak idején jól szájba vágják az első batman film rendezőjét, ma egy boldogabb világban élnénk..
  • goldmember #1
    alsógatyás idióták