Szekeres Viktor

A Mátrix rendezőinek új scifije még a vártnál is elszálltabb lesz - itt az új előzetes

Előzetes alapján kifejezetten eredeti lesz a Jupiter felemelkedése.

A Warner Bros. Pictures és a Village Roadshow új előzetest adott ki a Wachowski-testvérek Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, Doona Bae, James D'Arcy és Tim Pigott-Smith főszereplésével forgatott scifijéhez. A Jupiter Ascending premierjére jelen állás szerint július 18-án fog sor kerülni, 2D, 3D és IMAX 3D formátumban (utóbbiak természetesen konverziók), s itthon is nagyjából ezidőtájt vásárolhatunk rá jegyet.


Már az előzetesből is kiderül, hogy nem igazán érdemes belebonyolódni a film történetébe - egyrészt azért, mert nem a legegyszerűbben leírható, másrészt pedig, mert az efféle filmeket mindig élmény a moziban felfedezni. Mindenesetre annyit el lehet árulni, hogy a Jupiter ezúttal elsősorban nem, mint bolygó (vagy istenség) lesz jelen a történetben, hanem, mint ember, hiszen a nagy dolgokra hivatott főhősnő neve Jupiter Jones.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #5
    Ahogy telik az idő egyre inkább úgy érzem, hogy a Matrix valami csoda folytán lett olyan jó, amilyen, sokkal kevésbé tudatos ötletek miatt... mert nekem azóta csalódás az összes filme a tesóknak. Aztán lehet ez jó lesz, de az előzetese engem inkább elriasztott most.. persze ez szubjektív...
  • culas25hc #4
    Nekem ez így nagy faszságnak tűnik, de majd meglátom milyen kritikákat fog kapni :D:D Van néhány film, amit azért jobban várok
  • Gabbbbbbbbbbbb #3
    Kicsit olyan Ötödik elem feeling :-)
  • Innovatív terra #2
    Ha Tatumnak ezt a homokos elf figuráját kibírom felőlem Bean a közepén is meghalhat.A látvány és Eddie Redmayne karaktere miatt fogom megnézni.
  • Alexease #1
    Ami biztos: Sean Bean meghal a vegen:))))