Szekeres Viktor

Az első képek az új Macskanőről és Pingvinről

Kiderült, hogy fog kinézni a tévésorozatos Macskanő és Pingvin. Felkészül Bruce Wayne:

Elkezdtek szállingózni az első promóképek a jelenleg is forgatás alatt lévő Gotham című krimisorozatból. Ezeken olyan, a DC képregény-univerzumból ismert karaktereket láthatunk, mint Harvey Bullock, Selina Kyle (a majdani Macskanő), Oswald Cobblepot (Pingvin), valamint Alfred Pennyworth, aki pedig Bruce Wayne inasa. Az őket alakító színészek sorban: Donal Logue, Camren Bicondova Robin Lord Taylor és Sean Pertwee.

Klikk ide! Klikk ide!

Az egyelőre még nem lehet tudni, hogy mikor kerül bemutatásra a Gotham, de jó eséllyel már ősszel látható lesz az amerikai képernyőkön, s ki tudja, talán a hazai FOX csatorna is elhozza kis lemaradással. Aki pedig türelmes, az az elkövetkező napokban vagy hetekben minden bizonnyal láthatja majd az ifjú Bruce Wayne, valamint a fiatal James Gordon első promóképeit is, no meg Fish Mooney-ét, akinek a karaktere nem szerepel a képregényekben, hiszen a sorozat kedvéért íródott.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #5
    ennek rossz vége lesz...
  • kalapos01 #4
    Persze. Még ha ilyen könnyen is befolyásolható vagy, akkor is csak a szád nagy.

    Egyébként mi a baj az arcokkal? Oké, nem tipikus hollywoodi szépség mind. Lehetne Pingvin egy belőtt hajó, szálkás szépfiú is.
  • BrockSamson #3
    Arcok alapjan nem itelnek elore, engem inkabb a tortenet es a forgatokonyvek minosege erdekel, mert a legtobb sorozat ezen bukik el.
  • alyr2 #2
    ez mar most eldolt hogy nem fogom megnezni:D
  • grebber #1
    Milyen arcok ezek öcsém :(