Szekeres Viktor

Megvan A sebhelyesarcú rebootjának rendezője

Az Oscar-djra jelölt No chilei rendezője készítheti az új A sebhelyesarcút.

A The Wrap adott hírt arról, hogy a Universal Pictures leszerződtette A sebhelyesarcú (Scarface) feldolgozásának (vagy rebootjának?), aki nem más lesz, mint Pablo Larrain. A chilei Larrain újabb nagy fogásnak mondható a független filmes és külföldi rendezőkre a hálóját kivető Hollywood számára, hiszen a nevéhez fűződik az idegen nyelvű film kategóriában Oscar-díjra is jelölt 2012-es No, valamint a korábban hazánkban is bemutatott Santiago '73.


A mindössze 28 éves korában elhunyt Armitage Trail regényét először 1932-ben filmesítették meg, akkor Howard Hawks volt a rendező. 1983-ban Brian De Palma is próbálkozott a könyv adaptálásával, s az Al Pacino főszereplésével készült gengsztermozi máig az egyik legismertebb és legelismertebb bűnügyi film. A hírek szerint a forgatókönyv legújabb verziójáért az a Paul Attanasio felelhet, aki korábban a Fedőneve: Donnie Brascót is készítette.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #4
    Az én szememben nem. Pl Robocop nekem kicsit csalódás volt, Jack Ryan értékelhetetlen, Pókember unalmas, Tetovált lány sima copy+paste. A felsorolásodból a Majmok bolygója újrázás volt nagyon jó, valamint a Csempészek erős közepes.
  • kalapos01 #3
    Nem az van, hogy éppen az ilyeneket bízzák jó emberekre? Lásd Robotzsaru és a brazil srác, Jack Ryan és Kenneth Brannagh, Walter Mitty és Ben Stiller? Az új Pókembert Marc Wenn csinálja, a Godzillát is egy független filmes arc, a Tetovált lányt Fincher, a Csempészeket Kormakur, a Majmok bolygóját Ruprt Wyatt, stb.
  • wraithLord #2
    Az Al Pacino-féle feldolgozást biztosan nem fogja überelni.
  • Wittgen #1
    Hmm, itt legalább nem nullát érő írót és rendezőt találtak a feladatra, mint a rebootok, remakeek 90%-nál.