Szekeres Viktor

The Rock brutális Herkulesként - itt a Hercules első előzetese

The Rock kőkemény, kérdés, hogy az idei második Herkules-film nézhető lesz-e.

Ahhoz képest, hogy milyen rég tette ki Twitterre Dwayne Johnson, alias The Rock az első képet magáról Herkules jelmezében, csak mostanság jelentek meg az első olyan fotók, melyeken a színész nem csak hátulról vagy takarásban látszik. Sőt, a fényképeket pár nappal követte a Brett Ratner által rendezett Hercules első előzetese is, melyben The Rock nem viccel.


A The Rock-féle Hercules premierje Amerikában július 25-én lesz, de itthon már egy nappal korábban is megnézhetjük az egyébként Magyarországon forgatott filmet. Azért hivatkozunk a filmre The Rock nevével, ugyanis, mint ismert, év elején már bemutatásra került a Herkules legendája című próbálkozás Kellan Lutz főszereplésével. Az a film elég gyengén szerepelt a jegypénztáraknál, ami még akkor is rossz hír volt a Lionsgate stúdiónak, ha valamivel olcsóbb volt (70 millió dollár) a nyári filmnél. Renny Harlin rendezése Amerikában mindössze 19 millió dollárra volt jó, de a nemzetközi 26 milliós bevétel láttán sem bontottak pezsgőt a stúdió illetékesei.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #13
    Mintha ebben is keverték volna... a minimum ott is az, hogy Herkules apja Zeusz, anyja Héra.

    Az imdb szerint itt is lesz baj elég.

    "Having enduring his legendary twelve labors, Hercules, the Greek demigod, has his life as a sword-for-hire tested when the King of Thrace and his daughter seek his aid in defeating a tyrannical warlord."

    A karakterek nevei is inkább latinosak. Nem megy ez Hollywood-nak. Ennél azért az Asterix és Obelix rajzfilmek is pontosabbak. :)
  • Narxis #12
    Ez brutáljó lesz gyerekek!
  • Pluskast #11
    Igen. Egyrészt a filmstúdióban kint a szabadban felhúztak egy marha nagy díszletet (nem lehetett 2 forint) meg a fóti erdőben is forgattak. Bár ha statiszta haverod ott volt akkor nem mondtam újdonságot. Én tavaly egész nyáron minden hétvégén Újpest és Őrbottyán között közlekedtem mindig ott mentem el mellette. Az éjszakai forgatások durvák lehettek. Olyan kivilágítás volt mint a Bayer stadionban Münchenben:)
  • Prof William #10
    "gondolom majd ebben is össze-vissza keverik a görög és római neveket.. "

    Na és? Kevin Sorbo meg karatézott és kb 2 évezredet felölelő történelmi hírességgel is lebratyizott. Úgyhogy ezen már meg sem szabad lepődni. :)
  • Inquisitor #9
    Hát ez valami olyasmi lehet, hogy apellálnak az átlag jenki néző félműveltségére vagy mi. Ez pont olyan, hogy miért volt a Harry Potter és a Bölcsek köve (philoshoper's stone) amerikai címe sorcerer's stone?
    Herkules címen futott jó sok mozi, sorozat, rajzfilm, na de ki a fene az a Héraklész? :D
  • Inquisitor #8
    "Stúdióban forgatták, nem a belvárosban vagy egyéb helyszíneken. Green screen és matte painting."

    Ehhez képest egy ismerős kint statisztált és tele van zöldmezős és félerdős helyszínekkel a sok kép amit csinált kint. Tehát csak forgattak külső helyszínen.
  • Dean Winchester #7
    Csatlakozom, végre ez az igazi Herlkulesről fog szólni, és nem valami 300-gladiátor-spartacus ötvözetes film. Ez méltó lesz a címre, remélem.... várom
  • Shiwo #6
    gondolom majd ebben is össze-vissza keverik a görög és római neveket..
  • fergusonpapa #5
    Lesz olyan jó mint a mese? :D

    http://www.youtube.com/watch?v=l_IY2fHMMh8
  • kalapos01 #4
    Stúdióban forgatták, nem a belvárosban vagy egyéb helyszíneken. Green screen és matte painting.