Szekeres Viktor

Kiderült, mikor kerül mozikba a Fantasztikus Négyes 2

Még be sem mutatták az új Fantasztikus Négyest, de már a folytatását tervezik.

A 20th Century Fox stúdió semmit sem bíz a véletlenre, s úgy tűnik, hogy bízik a Marvel-brand erejében, ugyanis bejelentette, hogy a Fantasztikus Négyes rebootjának második része 2017. július 4-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Sőt, ha mindez még nem lenne elég, akkor az új Farkas-epizód premierjét is kitűzték 2017. március harmadikára, sőt, 2018. július 18-ára egy titkos Marvel-projektet is bejelentettek. Ez utóbbi a találgatások szerint a Jeff Wadlow-féle X-Force mozifilm lehet.

A Fox ezek mellett még három, bemutatásra váró Marvel-filmmel rendelkezik: idén, május 27-én érkezik az X-Men: Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past), 2015. június 19-én a Fantasztikus Négyes (Fantastic Four) rebootja, míg 2016. május 27-én az X-Men: Apokalipszis (X-Men: Apocalypse).

A stúdió egyébként a Matthew Vaughn-féle nem Marveles képregény-projekt, The Secret Service premierjének dátumát is elmozgatta. A film eredetileg 2015. március hatodikán mutatkozott volna be a mozikba, de jelen állás szerint fél évvel később, október 24-től lesz először látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #7
    Johnny Storm mint néger... Hát ennél nagyobb badarságot ki sem találhattak volna...
  • zetortraktor #6
    És most hirtelen kitalálod, hogy egy fehér csajnak nem lehet fekete testvére? Csak józan paraszti ész.
  • Zombee #5
    Majd a szerep hitelesebb alakításáért átműtteti magát fehér fiúvá, ahogy Robert Downey Jr. fekete lett a Trópusi viharban. :D
  • Dewri #4
    Tökéletes film lesz ez is. Sue és Johnny Storm testvérek a történetben. Namármost itt a csaj fehér, a csávó fekete. Ennyit a filmről...
  • zetortraktor #3
    :)) Komoly, hogy te még mindig itt tartasz és képes vagy leírni, hogy az ég kék? Miért csinálják a hamburgert, a könyvet, a zenét, a filmet, az asztalterítőt vagy a helikoptert? "Válasz: Pénz".

    (Ha azt hiszed, hogy semmi értelme, akkor nyilván nem vagy annyira képben. Az FF4 az elmúlt 5-6 éveben Amerika kapitány mellett talán a legjobb sztorikat hozta képregényben. Az, hogy van-e értelme, majd a néző megmondja. De ahogy olvasom, te jó piac vagy, ha ilyen filmeket nézel.)
  • Angelus1991ster #2
    Miért csinálják? Válasz: Pénz.
    Ennek a filmnek és folytatásának semmi értelme. Az egész Marvel-filmvilág süllyedni fog. Vasember I ( lassan már inkább simán Vasember ) és talán még a Bosszúállók, Thor I, Amerika kapitány I volt jó. Főleg a Vasember , amely mindet üti, 8/10-es a többi éppenhogy 6/10.
  • endrev #1
    Hát izé.. :)