Szekeres Viktor

Továbbra is tart a 300-láz Magyarországon

Még mindig tömegek vonulnak a hazai mozikba, hogy lássák az új 300-epizódot.

Itthon ismét a 300 - A birodalom hajnala volt a legnézettebb a hazai mozikban a hétvégén, a képregény-adaptációt csütörtöktől vasárnapig 32 231-en nézték meg, vagyis 11 nap alatt már több, mint 81 ezren váltottak jegyet a filmre. Az Intercom által forgalmazott alkotás ezzel itthon át is lépte a 100 millió forintos bevételi határt és pár nap múlva egy ideig biztosan az év második legsikeresebb filmje címet fogja birtokolni. A 300 folytatásának teljesítménye a remek kezdés után is kifejezetten biztató, hiszen bevételei mindössze 41%-ot csökkentek az előző hétvégéhez képest.


A már korábban bemutatott filmek közül A birodalom hajnala mögött a Liam Neeson-féle Non-Stop foglalta el a legjobb pozíciót, a Pro Video filmje a negyedik helyet szerezte meg hétvégén, s ezzel 82 630 nézőt mondhat magáénak két és fél hét alatt, s ezzel még egy ideig a görög - perzsa-háborúk "krónikája" előtt áll.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #4
    hazai mozi statok szeretnek szembemenni az átlaggal :D
  • Dynamic #3
    Az imdb-n 7 ponton áll úgyhogy kötve hiszem, hogy mindenki szarnak ítélte meg a filmet. Bár a "mindenhonnan azt hallom" nem is mindenki véleménye. Lehet, hogy a "mindenhonnan", az csak 3 ember volt.
  • zetortraktor #2
    Mindenhonnan azt hallod = rohadt sokan látták.

    Ennyi. Nem olyan bonyolult.
  • Bari06 #1
    Én mindenhonnan azt hallom. hogy szar, ezek után nem értem a nagy felhajtást (mondom én akit még az első rész sem kötött le).