Szekeres Viktor

Így néz ki az új Constantine, a démonvadász

Megérkezett az első hivatalos kép Keanu Reeves utódjáról, az új John Constantine-ról.

Annak idején a Hellblazer című képregén rajongói igencsak felkapták a vizet annak hallatán, hogy Keanu Reeves kapta meg John Constantine szerepét, többek között azért, mert nem szőke volt. Reeves ide vagy oda azonban a Constantine, a démonvadász című film nem sikerült rosszul, pár dologban ugyan szembe ment a képregénnyel, de összességében kellemes emlékeink lehetnek róla.

És mindez most azért kerül szóba, mert nemsokára lehet, hogy ismét megelevenedik Constantine figurája, azonban ezúttal nem a vásznon, hanem a tévéképernyőn. A NBC csatorna ugyanis pilotot forgat a Hellblazer története alapján, melyből ősszel akár tévésorozat is lehet. A főszereplő Matt Ryan lesz, akiről megérkezett az első hivatalos kép, melyet elnézve azt már biztosan kijelenthetjük, hogy a képregény-rajongóknak a kinézetével nem lesznek problémái, hiszen kiköpött John Constantine állókép alapján.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Igen. A tévésorozat pont az a műfaj, amivel pénzt gombolnak le a nézőről. Biztos, hogy átgondoltad? Vagy te a csatornának fizetsz, ami adja a sorozatot?
  • e98ff #3
    @Relixo:
    A piac nagy úr, ha esélyt látnak rá, hogy a sorozatot kajálják a nézők, akkor bizony hülyék lennének nem legombolni róluk egy kis pénzt... :)
  • wraithLord #2
    Azt hittem már, hogy ezt is rebootolják.
    Szerencsére csak sorozattal próbálkoznak...
  • Relixo #1
    Borzalmas...
    Elég jól sikerült Keanu Reeves féle Constantine,nem is értem minek most ezt is újra csinálni vagy tovább gondolva meggyalázni. Majd biztos telepakolják ökörködéssel meg vígjátékosított szövegekkel mostanában úgyis ez a menő,ez kell a népeknek...