Szekeres Viktor

Ismét űrhajós sorozat a Syfy-on

Novemberben egy érdekesnek ígérkező űrhajós sorozattal rukkol elő az amerikai scificsatorna.

Az amerikai Syfy csatorna lehet, hogy ismét komolyan tudományos és/vagy fantasztikus vizekre evez, miután idén megszüntette a Being Human című vámpíros sorozatát, s látva, hogy a Helix című vírusos széria is igen gyengén teljesít nézettség tekintetében. Természetesen nem a nyáron bemutatásra kerülő Dominion című angyalos sorozatra gondolunk, hanem az előkészítés alatt lévő Ascensionre, melyet pár napja jelentettek be.

Az Ascension a tervek szerint mindössze egy minisorozat lenne, 8 részből állnak és az év vége felé kerülne bemutatásra. A történet egy olyan csillaghajó fedélzetén játszódna, melyet 1963-ban az amerikai kormány indított útjára több száz fős utazó gárdával, hogy egy évszázadnyi utazást követően benépesítsenek egy új világot. A történet 2013-ban játszódik, vagyis azon a ponton, amikor az Ascension még visszatérhetne a Földre, s ekkor történik egy rejtélyes haláleset, mely kapcsán kiderül, hogy a hajó célja nem is az, amit a kormány állít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #5
    hajon fog jatszodni marha jo lehet.....
    mint az sg universe az is egy kalap s...r volt... ( konfliktus kezeles diliseknek )
  • lorantka #4
    Ez mekkora marhaság...
    "1963-ban ... indított ... egy évszázadnyi utazás ... A történet 2013-ban játszódik, vagyis azon a ponton, amikor ... még visszatérhetne a Földre"

    Egy évszázados utazásról 25 év után lehet visszatérni a kiindulási pontra, ha feltételezzük, hogy a fizika törvényei érvényesek és a meghajtás nagyjából hagyományos. Ha 50 év után kezdenek fékezni, pont a célnál fognak megállni, és akkor még szó sem volt a visszaindulásról.
  • NEXUS6 #3
    Még az is lehet, hogy a sorozat alatt találkoznak az űrnácikkal is!
    XD

    Amúgy vazze, micsoda konteohullám fog elindulni, hogy az egész gyak kiszivárogtatás!
    XD
  • uvbull #2
    pedig jónak hangzik így a sztori :)
  • endrev #1
    1963-ban indította útjára? MIVAAN?