Szekeres Viktor

Nyáron tér vissza A búra alatt

A tavalyi év egyik legsikeresebb új tévésorozata Amerikában június végén folytatódik.

Az amerikai CBS csatorna bejelentette nyári sorozatpremierjeit, s közleményével ezzel megerősítette azt a korábbi információt, miszerint A búra alatt (Under The Dome) című scifi sorozat június harmincadikán fog debütálni. A tavalyi nyár döbbenetesen nagy sikerű szériájának új szezonja 13 részből fog állni, s már rögtön az első részben több fő karaktert ki fognak írni belőle, hogy pár újonnan érkezett szereplőnek helyet tudjanak szorítani.

)

A búra alatt érdekessége, hogy a történet már az első évad során túllépett azon az időintervallumon, mely a sorozat alapjául Stephen King-regényt meghatározta. Ez természetesen azt is jelenti, hogy innentől kezdve már szinte teljes egészében a sorozat készítőinek fantáziájára lesz bízva a sztori alakítása, a sikert elnézve még hosszú-hosszú éveken át.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    amint egy rendező, forgatókönyvíró új elemeket visz egy king-történetbe, az már nem az igazi...hátmég, ha teljesen ők is írják a sztorit.
  • Dynamic #2
    Linkout: Vigyázz, Viktor törölni fogja. Amúgy a kiadónak köszönhetően már senki nem tudja helyesen leírni (nem a címet, hanem más kontextusban). Ez van.
  • Linkout #1
    búra... (tudom ez a hivatalos fordítás), ez szörnyű...