Szekeres Viktor

Plakátokon a Transformers 4 ember és robot főszereplői

Előzetesek mellett most már plakátok is erősítik az új Transformers-film reklámkampányát.

Az első hosszú előzetessel párhuzamosan a Paramount Pictures elkezdte kiadni a Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) című film első plakátjait is, melyeken egyaránt szerepelnek emberek és robotok. A Michael Bay által rendezett, itthon június 26-án, Amerikában pedig egy nappal később bemutatásra kerülő akciófilm poszterein többek között láthatjuk a főhőst alakító Mark Wahlberget, a lányát játszó Nicola Peltzet, valamint a Kína által "bevásárolt" karaktert alakító Li Bingbinget is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Paramount tehát semmit sem bíz a véletlenre, a stúdió feltett célja, hogy Amerikában is megfordítsa a trendet, ugyanis ott a második részt követően visszaestek a Transformers-bevételek. Míg az első rész 319 milliós sikere után a második 402 millió dollárt termelt, a harmadik epizód mindössze 352 millióig jutott el. Érdekesség, hogy nemzetközileg másképpen alakultak ezek a számok: Amerikán kívül az első film 390 millió dollárt hozott a konyhára, a második már 434 milliót, a harmadiknál viszont történhetett valami, ugyanis hirtelen 771 millióra ugrott a nemzetközi bevétel.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #2
    2 robot főszereplője lesz a filmnek? :D Biztos a többiek elbújtak a fák mögé. Vagy abban a nagy izében vannak ott az alsó plakáton. :D
  • goldmember #1
    bámulatos hol tart már a tudomány