Szekeres Viktor

Újabb animációs film okozott csalódást

Mr. Peabody és Sherman kalandjai sem robbantott kasszát Amerikában, de bukásról sem beszélhetünk.

Miközben A Lego kaland megmutatta, hogy Amerikában is kezdhet bevétel tekintetében nagyon erősen animációs film, a pénteken mozikba került Mr. Peabody és Sherman kalandjai (Mr. Peabody & Sherman) az ismert brand ellenére elég visszafogottam nyitott, s a korábban sztenderdnek számító 40 milliós nyitóhétvégét sem érte el. A 145 millió dollárból készített alkotásra a jó kritikák ellenére mindössze 32 millió dollár értékben adtak el jegyet, legalábbis az első becslések szerint.


Úgy tűnik tehát, hogy a "Shrek alkotóitól" és az "Oroszlánkirály rendezőjétől" címkéktől nem bolondult meg a közönség, azonban a jó fogadtatásnak köszönhetően a film Amerikában elérheti a 100 millió dollár fölötti bevételt. Főleg, hogy komolyabb vetélytársa nem is lesz az elkövetkező hetekben, már ami a családi filmes piacot illeti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Ja. Aztán meg sipákol, hogy mennyi szar filmet néz. Szerencsére nagyon kevés az olyan ostoba, aki mindent megnéz, még azt is, ami gagyi. Hogy eldöntse. Baromi jó dolog lehet elcseszni 2 órát valamire, hogy megállapítsd, hogy rossz. Akinek van esze, az mások véleményéből, 5 perc alatt eldönti, hogy neki való-e.

    Mondjuk más kérdés, hogy a hírnek semmi köze ahhoz, hogy jó-e a film. Csak arról van szó, hogy nem érdekelt olyan sok embert. Ettől még lehet kibebaszott jó is.
  • Bari06 #2
    Jaja, meg úgy általában bárki másé is, mindenki maga döntse el mi a jó neki és mi nem.
  • Frekvency #1
    hüha, mert aztán marhára mérvadó az amerikai nézők véleménye...