Szekeres Viktor

Mozifilm készül a The Last of Us-ból

Remek hír a videójátékosoknak: mozifilm készül a tavalyi év egyik nagy durranásából.

A tavalyi videójátékok közül a The Last of Us tipikusan olyan gyöngyszem volt, mely azonnal filmes feldolgozás után kiáltott, még akkor is, ha a Naughty Dog PS3-exkluzív sikerét csak egy az egyben lenne érdemes átültetni filmes formában, ami azt is jelentené, hogy a játékosoknak nem sok meglepetés okozna a történet. A Screen Gems stúdiót mindez nem zavarja, hiszen egyes alapanyaghű könyves vagy képregény adaptációk is arattak nagy sikert rajongói körökben - meg is vásárolták a megfilmesítési jogokat.


A tervezett The Last of Us-mozifilmjét az Neil Druckmann fogja írni, aki a játéknak a kreatív rendezője volt, ráadásul több Naughty Dogos (Evan Wells, Christophe Balestra, Bruce Straley) is részt vesz majd a projektben producerként, miként Sam Raimi is, aki a Ghost House Pictures produkciós irodát fogja képviselni.

Addig is a játékosok minden bizonnyal elvannak a The Last of Us: Left Behinddal, mely nemrég jelent meg, és egy afféle előzmény-kiegészítő a fő játékhoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bulics #5
    Mondjátok már el mit jelent a "The Last of Us" ? Nem értem kire mire utal. Ki az utolsó közülünk???
  • Bari06 #4
    Ez volt az a játék amit miután végig toltam, szó szerint, nem tudtam mit kezdeni magammal, brutálisan jó volt, olyan érzés fogott el ami eddig még soha, és most nem hypeolni akarom a játékot, mert ez tényleg igaz (bár a kedvenc játékom továbbra is a Portal sorozat marad). Ha a film ugyan az lesz mint a játék akkor tuti megnézem csak jók legyenek a szereplők, és imádni fogom és szerintem nem csak én.

    Angelus1991ster csak sejtem hogy mire gondolsz SPOILER, de ha játszottál a Left Behind-dal akkor egyértelműen kiderül, hogy Ellen Page a megfelelő színész erre a filmre. :D
  • Angelus1991ster #3
    Ellen Page legyen a főszereplő! az de jó kis csaj, kár hogy .........
  • NEXUS6 #2
    Biztos jó lesz, remélem az Asylum csinálja! A zombik mellé remélem1-2 szörnycápát is beraknak, miközben dúl az évezred napkitörésektől táplált nukleáris vihara!
    XD
  • boyscout #1
    hajrá ! :) remélem a casting normális lesz.