Szekeres Viktor

Totális reboot lesz a Fantasztikus Négyes-mozifilm

A készítők szerint az új Fantasztikus Négyesnek semmi köze sem lesz a régi, gagyi verziókhoz.

Több évtizedes létezése során képregény formájában már több rebootot is megért a Fantasztikus Négyes (The Fantastic Four), sőt, az Ultimate-univerzumnak köszönhetően párhuzamosan több világ FF4-ének történetét is olvashatják a rajongók. A rebootok során a legjobb képregényes írók dolgoztak a szupercsapaton, még olyan, máshonnan is ismert nevek, mint J. Michael Straczynski, aki a Babylon 5 óta inkább képregényíróként van jelen a geek kultúrában. Ahogy arra számítani lehetett, a 2015. június 19-én bemutatásra kerülő új Fantasztikus Négyes-mozifilm nem csak a főszereplők változása miatt lesz igazi reboot, hanem (eredet)történetét és a megvalósítását tekintve is.

A film forgatása ebben a hónapban fog kezdődni, s a munkálatok megkezdésére készül a producer, Matthew Vaughn is, aki az Empire filmes magazinnak adott interjújában azt a kifejezést használta a filmre, hogy "totális reboot" lesz, és semmi köze nem lesz az előzőkhöz, amikre "bloody ones"-ként utalt. Mondandóját azzal folytatta, hogy a film nem annyiból fog állni, hogy egy nyúlós figura, meg egy sziklaként eladott, de hungarocellszerű anyagba burkolózott illető rohangál. És semmiképpen sem komédia lesz a műfaja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bari06 #10
    Már nem azért, de egy reboot ismételem egy REBOOT-nál mikor van bármi köze az "előző" rész(ek)hez, most komolyan!!!!4!négy!

    Ja ez az nézzük a Sötét lovagos trilógiát amiben egy szupe... várjunk csak abban a fasziban semmi szuper nincsen. Ha szuperhősös filmet szeretnék nézni ne adjanak nekem egy olyan filmet amiben még az amúgy képességgel rendelkező fő gonoszt is lefokoznak egy őrölt pszichopatára (ugyan Joker volt a kedvencem eszméletlen jól alakított, de nem szeretem azt a "film trilógiát"). Gyerünk csak húzzátok le a Marvel filmeket, holott az összes többi egysoros macsódumás akció filmek sem különbek tőlük amik szintén komolyan akarják venni magukat, de legalább a Marvel filmek viccesek is, ezért imádom őket.
  • fergusonpapa #9
    Ez képregény.. Más világ más történet. Amiket csak évtizetedek utána vontak sokszor össze a készítők más alkotásokkal. Egy sima filmnél is 10 dologba beletudnál kötni, mint ahogy ezekbe is teszed előszeretettel. Lekel ülni és élvezni, kikapcsolni egy kicsit. NEm pedig egy képregényt valóságosnak nézni.. röhej.
  • Ender Wiggin #8
    jó szuperhősösnek ott volt a watchmen és jön a sparks. egyébként ránézésre a zsidót és a homoszexuálist a bal oldali koma fogja játszani.
    amíg ez a szuper film kijön, megpróbálok rájönni, hogy a thor/ironman/captain america/hulk filmeknek külön mi értelme van, mert az nem túl életszerű, hogy van mindig egy világpusztító gonosz, és ahelyett, hogy mindig együtt harcolnának, van, amikor csak egyikük és mellékszereplő hőssel nyomja az ipart. írom ezt úgy, most láttam a winter soldier trailert, amiben egy röhejes szárnyas politikailag korrekt side-kick és pihe-puha fekete özvegy alig bír egy kisminkelt törpével.
  • RAZOR27 #6
    jajjmár most kezdődik a keménykedés meg ez a pökhendi stílus, aztán kiadnak egy értékelhetetlen szarhalamazt. Straczynskinek úgysincs hová süllyednie már.
  • xido #5
    realista felé mozdulónak mondhatom az Erő krónikáját?...de legalábbis érdekes vonalra viszi a témát..
  • zetortraktor #4
    Nézz meg. Vagy olvass. bőven van. A realizmus nem azt jelenti, hogy nem repül Pókember.
  • sempronius18 #3
    Ja gagyi.....megnéznek egy realista szuperhős filmet az vajon milyen lehet?
  • wraithLord #2
    Szerintem is felesleges gagyiságról beszélni a Fantastic Four (és a legtöbb képregényszuperhős) esetében. A történet és a karakterek eleve gagyik. Felesleges erőltetni bennük pl. a Nolan-féle komorságot-komolyságot. Az a jó szuperhősös film, ami nem próbálja magát komolyan venni. Mint pl. az Iron Man (főleg az első része). Mondjuk az Iron Man sok más szempontból is felülmúlta a Jessica Alba stb.-féle Fantastic Four filmeket...
  • Angelus1991ster #1
    Fantázia az egész, ne adják el senkinek , hogy ez valós is lehet. Minek ez a reboot? kell egyáltalán a Marvel képregény és film rajongóknak, vagy marvelt hírből sem ismerőnek?