Szekeres Viktor

Készül a Minecraft-mozifilm

A Lego-kaland gyártójának egyik következő animációs projektje a Minecraft-mozifilm lesz.

Aki követi a számítógépes játékok világát, az pontosan tudja, hogy mi az a Minecraft, és azt is, hogy milyen páratlan sikertörténettel rendelkezik notch, alias Markus Persson játéka. Nos, az építkezős játék karrierjének következő lépcsőfoka egy mozifilm lesz. Erről először a Deadline adott hírt, de kisvártatva maga notch is megerősítette Twitteren, arra hivatkozva, hogy ha már valaki szivárogtat, akkor ő akar lenni a "szivárogtató".


A 100 millió regisztrált felhasználóval rendelkező játékról szóló filmet a Warner Bros. Pictures stúdió fogja készíteni, mely A Lego-kalandot is gyártotta - nem véletlen, hogy a sikeranimáció egyik producere, Roy Lee ebben a filmben is részt fog venni. Egyelőre mást nem lehet tudni a tervezett filmről, sem íróval, sem rendezővel, sem premierdátummal nem rendelkezik, de legalább azon már agyalhatunk, hogy akarhatják megragadni a Minecraft esszenciáját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • resystance #8
    Az SG tájékozottsága minden téren nulla. Tényleg MINDEN téren. Mert csak válogatás nélkül fordítanak, meg lehozzák az MTI cikkeket, ami csak egy hírforrás, nem egy intelligenciasűrítő gócpont. Én is csak azért járok még ide, mert értesülök néha olyan dolgokról -100 hírből 1-szer-, amiről tényleg nem szeretnék lemaradni. Ha intelligens hírforrást kéne mondanom, ami tényleg intelligens, nem csak annak hiszi magát, közben buta mint a sáros majomvalag, nem tudnék mondani.
  • gforce9 #7
    Nem az a baj hogy a 12 évesek csinálnak filmet maguk szórakoztatására, hanem az, hogy az SG ezzel hozza le a cikket..... tájékozottság a téren nulla.

    http://www.youtube.com/watch?v=7UcU44HLKmk
    egy mod trailere. többet elmond 2 perc alatt
  • resystance #6
    Bírom az ilyen 12 éves youtube huszárok "FILMJEIT" :D Annyi értelmük van, mint a pápa pöcsének.
  • gforce9 #5
    akkor te a lego-t is utálhattad, meg az építőkockákat...
  • Ender Wiggin #4
    kevés értelmetlenebb, irritálóbb játék van, mint a minecraft...
  • Angelus1991ster #3
    Lego-filmnek több értelme van.
  • gforce9 #2
    filmnek inkább őket linkelném:

    http://www.youtube.com/user/BlueXephos
  • gforce9 #1
    Na erre marha kíváncsi leszek :) A legzseniálisabb játékok egyike amit valaha gyártottak. Jelenleg is csinálnak videókat, némelyik csatornának többmilliós feliratkozója és nézettsége van és hihetetlen jók. Remélem tőlük is vesznek ötleteket a filmhez.