Szekeres Viktor

Íme a Star Wars-sorozat elveszett epizódjainak előzetese

Három perc erejéig belepillanthatunk a Star Wars-tévésorozat "elveszett epizódjaiba".

Nemrég derült ki, hogy a Star Wars: A klónok támadása (Star Wars: The Clone Wars) a Cartoon Networkön be nem mutatott 13 epizódja, azaz a sorozat hatodik szezonja Star Wars: The Clone Wars: The Lost Missions címmel március elején kerül bemutatásra a Netflix jóvoltából. Legalábbis Amerikában, mert például egyes országokban, mint például a németeknél, már van csatorna, mely sugározza a szériát.


Ezeknek a részeknek az előzetesét tette pár napja elérhetővé a Netflix, mely nem egy tévécsatorna, hanem egy filmek és tévésorozatok streamjét biztosító szolgáltatás, ami egyben azt is jelenti, hogy a sorozat két epizódja között, talán nem kell egy hetet várni, lehet, hogy az összes rész egyszerre lesz elérhető. Mint az ismeretes, a széria befejezésére azért volt szükség, mert a Disney megvette a Lucasfilmet, és a saját csatornájukon akarták folytatni a Star Wars-sorozatot, ehhez azonban új szériát kellett létrehozniuk. Ez lesz a Star Wars: Lázadók, melynek bemutatójára nyáron kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Az elég szomorú lenne, ha az Adventureland 2 millióval első lenne, vagy a Regular Show-t inkább kihagyjuk? Az elmúlt hetekben a Steven Universe, az Uncle Grandpa is volt 2 millió fölött, tavaly a Young Justice, a Sárkányok, meg a Green Lantern, meg a Ben 10 is volt, hogy verte az SW-t. Sima középmezőnyös sorozat volt, hamar beleszürkült a kínálatba érdeklődés szempontjából.
  • Ender Wiggin #4
    az első két szezon a legnézettebb volt 3-5 millióval. de még az utolsó is 1-1,5-lel ment. ennek a közelében sincs semmi. az adventure times a jelenlegi listavezető átlag 2 milliót tud és csúcs 3,5.
  • zetortraktor #3
    Elég messze volt attól, hogy a CN legnézettebb sorozata legyen. 4 vagy 5 nézettebb is volt.
  • Ender Wiggin #2
    nem csodálom, hogy a CN legnézettebb soroata volt. hibátlan. sokkal jobb, mint az alapjául szolgáló három mozifilm és valóban nem gyerekeknek készült. az új széria az előzetes alapján durva visszalépés - legalább is technikailag.
  • Wittgen #1
    Remélem, megfelelően le tudják zárni a sorozatot. Nekem felnőtt fejjel tetszett (bár a sötétebb tónusú sztorivonalat nézve, inkább mondható felnőttesnek, mint gyermekszórakoztatásra alkalmasnak).