Szekeres Viktor

Külön pla­kátot kapott Sólyom, az egyik új szuperhős az Amerika kapitány 2-ből

Steve Rogers egyik új szövetségese lesz Sólyom az Amerika kapitány második részében.

Kis túlzással már minden nap megjelentet a Disney egy Amerika kapitány: A tél katonájához tartozó plakátot, pedig a film április negyedikei amerikai premierjéig még mindig több, mint egy hónap van, a hazai, tizedikei bemutatóról nem is beszélve. A mostani plakát viszont mindenképpen figyelemreméltó, hiszen nem az általunk már jól ismert szereplőket ábrázolja, hanem Falcont (Sólyom), akit a filmben Anthony Mackie fog alakítani.

A Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Robert Redford, Sebastian Stan, Cobie Smulders, Frank Grillo, Georges St-Pierre, Hayley Atwell, Toby Jones, Emily VanCamp és Maximiliano Hernández főszereplésével készülő film természetesen A bosszúállók kataklizmatikus eseményeit követően fog játszódni. Steve Rogers, alias Amerika kapitány ekkor csendben éldegél Washingtonban, azonban egy S.H.I.E.L.D.-es munkatársat ért támadás miatt ismét fegyvert, illetve pajzsot ragad. A képen látható Sólyom egyik új szövetségese lesz Fekete Özvegy mellett.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #3
    Meg az sem tudja rendesen fejben tartani oket, aki rendszeresen, evek ota olvas kepregenyeket. Nem veletlen vannak ennyien, egyreszt mint azt mar irta zetortraktor, hosszu evtizedek ota jelen vannak a nyugati kulturaban, masreszt a tobb szazmillios amerikai piacra keszultek, igy sok host hoztak letre, hogy mindenki megtalalhassa a neki megfelelot, szimpatikust, stb.
  • zetortraktor #2
    Amennyit akarsz. Pár száz, vagy ezer, de naponta születnek újat. Csak a Marvelnél több, mint 50 éve gyártják őket. A DC-nél talán még régebben. A pár ismert csak a töredék.

    She-Hulk, Doorman, Wonder Man, Sunder, Binary, Moondragon, Jack of Hearts, Stonewall, Hammerhead, Spider-Woman, Fixer, Lord Dark Wind, nincs értelme sorolni.

    Csak Amerika kapitánynak van vagy 100 ismert ellenlábasa, nemezise.
  • lamer the true #1
    Na most komolyan mennyi szuperhős van még?