Szekeres Viktor

Itt az első jelmezes kép az új The Flash-ről

Kiderült, hogy kinézni A zöld íjász testvérsorozatának főszereplője jelmezben.

Amerikában a CW csatorna még nyáron jelentette be, hogy A zöld íjász (Arrow) című képregény-sorozatuk mellé terveznek egyet készíteni Villám karakterével is. The Flash eredettörténetét a tervek szerint A zöld íjász mostani szezonjának 20. részében láttuk volna, de végül a csatorna úgy döntött, hogy külön pilotot forgatnak a sorozattervhez, ami egyben természetesen jóval magasabb költségvetést is jelentett.


Az elmúlt hetekben véglegessé vált a pilot szereposztása és megkezdődtek az első próbafelvételek, melyekről a fenti kép került ki a netre hivatalos formában. A főhőst alakító Gran Gustin mellett a The Flash pilotjában olyan színészeket láthatunk állandó szerepben, mint Candice Patton, Carlos Valdes, Danielle Panabaker, Jesse L. Martin, John Wesley Shipp, Michelle Harrison és Tom Cavanagh.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Eredetileg is így volt, hogy Bart Allen mint rendőrségi szakértő már korábban is szerepel.
  • Wittgen #4
    Ezt nevezhetjük eredetnek is, hisz a záró képsorokban bemutatták a balesetet, ami érte, valamint egy későbbi részben beszélnek róla, hogy életben van.
  • zetortraktor #3
    Az idézőjelből okosan le lett hagyva, hogy "az eredettörténetét".
  • Dewri #2
    "A zöld íjász mostani szezonjának 20. részében láttuk volna"... Ehhez képest a mostani szezon 8. részében már szerepel, bár itt még nem Flash.
  • xido #1
    Na erre kiváncsi lesze John Whesley-t milyen szerepbe cameozzák be..de dícséretes a tisztelgésük :)