Szekeres Viktor

Durva spoiler az Amerika kapitány 2 tévés előzetesében

Úgy tűnik, hogy búcsúzni fogunk az egyik legnépszerűbb Marvel-karaktertől, az előzetes ellövi a poént.

Új, ezúttal tévés előzetest kapott az Amerika kapitány: A tél katonája (Captain America: The Winter Soldier), mely egy elég komoly spoilert is tartalmaz. Itt már konkrétan ki is mondják azt, amit az előzetesek alapján csak sejteni lehetett, a Marvel-univerzum egyik kiemelt figurája elhalálozik. Az előzetest csak az nézze meg és tovább csak az olvasson, akinek leendő élményét nem fogja csökkenteni az illető kiléte.


Igen, a Samuel L. Jackson által alakított Nick Fury elhalálozik az Amerika kapitány folytatásában. Persze mivel képregényről van szó, valószínűleg mindenkinek az jut eszébe először, hogy a "haláleset" csak kamu, miképpen Coulson ügynök A bosszúállókban látott elmúlása is az volt. Főleg, hogy azt már tudjuk, hogy Samuel L. Jackson szerepelni fog a Bosszúállók második részében. (Persze ezt a szereplést meg lehet oldani visszaemlékezés vagy felvétel segítségével is.) A lényeg, hogy ettől még a csavart ellövik, még ha az a film elején is van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #10
    Akkor spoiler spoilerja:
    Ha valamennyire is kovetik a kepregenyeket, akkor nem hal meg. Nick Furyt nem lehet megolni. Johetnek ellene mutansok, idegenek, istenek, de o neki mar mindre van egy kesz terve.
  • Vol Jin #9
    Látom, hogy a gyász öt fázisából most még a tagadásnál tartotok. :-D
  • Vol Jin #8
    Szerintem Pamela csak álmodta, és a zuhany alatt fog erre rájönni, amikor egy néger péló belibben a függöny mögül. :-D
  • MerlinW #7
    Valami durva verseny megy az SG "szerkesztőségben", ki tudja lejjebb és lejjebb tolni a színvonalat? Lassan a Blikk is színvonalasabb cikkeket hoz le, pedig nekik az lenne a dolguk, hogy ez ne fordulhasson elő.

    Legalább azt a nyomorult trailert nézné meg a cikkíró mielőtt baromságokat ír...
  • goldmember #6
    bármilyen ordas faszságot el lehet adni jó grafikával
  • visnait #5
    Mézzétek meg még 1x. 09:00. Szerintem a szövegből következtetett. "Fury's last words..." (szabad fordításban: Fury utolsó szavaival az mondta, hogy 'ne bízzunk senkiben'). Mellékesen bekerülhetett a kórházba és ott meghalhatott (természetes vagy nem természetes halállal).
  • Zymkasithlord #4
    Hát ez elég kisujjból szopott megállapítás ebből a előzetesből,hogy meghal Fury. Van fent másik előzetes is,abból látszik,hogy kórházba kerül. Ez a tipikus szemét kategóriás cikkírás,mikor nem jár utána a cikk írója a dolgoknak. Valahogy úgy tűnik mintha valami női pletykalapnak dolgozna a cikkíró. Ott szoktak bődületes baromságokat leközölni,valami félre hallott dolgokból.
  • Cickány90 #3
    Ha ja, meghal Nick Fury. Cool story bro. /)
  • paby88 #2
    Hát nekem pont úgy tűnt ebből, hogy bekerült a kórházba a robbanás után és kész...
  • Zombee #1
    Na de Viktor... semmi se derül ki ebből .