Szekeres Viktor

Az első kép a Hitman-reboot forgatásáról

Rupert Friend lekapta a haját és fizikailag máris átalakult a 47-es ügynökké.

Elkezdődött a Hitman - A bérgyilkos rebootjának, az Agent 47-nek a forgatása Németországban, egész pontosan Berlinben, s természetesen erről azonnal láthatunk is egy képet az IGN jóvoltából. A fotón ráadásul magát a főhőst alakító Rupert Friendet figyelhetjük meg immáron haj nélkül. Friend mellett még Zachary Quinto és Hannah Ware fog kiemelt szerephez jutni a filmben, melyet a német Aleksander Bach rendez Kyle Ward, Skip Woods és Michael Finch forgatókönyvéből.

Friend mondhatni az utolsó pillanatban szállt be a filmbe, hiszen az Agent 47 főszereplője eredetileg Paul Walker lett volna, aki a Halálos iramban 7 forgatását követően kezdte volt el ezt a munkát. Halála miatt azonban némileg elcsúsztatták a forgatást és újabb castingot tartottak a főszerepre. Arról egyelőre még nincs hír, hogy mikortól láthatjuk a mozikban az Agent 47-t, de jó eséllyel még idén bemutatásra kerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CairoJack #19
    Olyphant tényleg nagyon gyenge hitman volt, nagyon nem illett hozzá a karakter, és a sztory is nagyon butuska volt. Ez a manus már ránézésre is jobb választás. Persze 5-6 éve még Statham lett volna a tökéletese választás, de mára megöregedett kissé.
  • Yagami #18
    Statham-hülyeséghez:
    Itt senki sem látta a Revolver-t? (az egyetlen értékelhető Statham-filmet, amiben tényleg főszereplő volt, nem úgy, mint a Ravasz-ban?) Talán még Crank amúgy, ennyi. Többet sosem volt érdemes róla beszélni.
    A Hitman mozi pedig körülbelül szintén azt váltotta ki belőlem, amit tomboy13 írt róla korábban. Ettől se várok sokat, a legközelebbi jónak ígérkező (!?) játék-adaptációra valószínűleg várnunk kell az Assassin's Creed-ig.
  • AZUL #17
    tomboy013: szerintem képes eljátszani. én inkább úgy fogalmaznék, hoyg a karakter nem passzol hozzá. itt kell pl egyetértenem Wittgen kollegával, hogy a szerepre alkalmasabb olyan ember, aki inkább drámai(bb) szerepekben csillogott eddig is... Strong érdekes lenne a szerepkörben lehet jól állna neki.

    amúgy meg szerintem tényleg jó lett volna Walker a szerepre. tud rideg is lenni, drámában is nagyon jó volt mindig, is, és szerethető is, ha másért nem a volt kék szép szeméért... és nem mellesleg őhúzta volna be a népet, főleg a csajokat a moziba, tehát a siker félig garantált lett volna. da ha markánsabb szereplőt kerenénk, szerinte Fassbender is jó lenne nagyon...
  • Wittgen #16
    Szerintem: Mark Strong
  • tomboy013 #15
    AZUL: A ravasz az agy... és a Blöff tényleg jó filmek, de nem Statham miatt, mert maradandót egyikben sem nagyon alkot szerintem, nekem ott inkább mellékesebb szereplőnek számít többek közt ezért is írtam, hogy főszerepben nem alkot nagyot. A többi amit felsoroltál 2 kivétellel nekem is szórakoztató filmek voltak, de maradandót nem tud egyikkel sem alkotni, például a Mester gyilkos is csak egy nevetséges újragondolása volt az eredetinek. Ha arra vágyik az ember hogy eszetlen akciófilmeket nézzen amik mind egy kaptafára készültek, akkor tökéletesek Statham újabb filmjei. Én is egy ilyen időszakomban néztem őket végig és élvezhetőek. De a Hitman szerintem nem ez a kategória, ott ha ügyesen készítenék el a filmet egy mélyebb tartalmat is adhatnának az egésznek mint a játéknál, akár egy érdekfeszítő személyiséget a 47-esnek, amit Jason Statham képtelen eljátszani az eddigi filmjei alapján.
  • Ender Wiggin #14
    ez egy parttalan vita. egyik színész sem lenne jó, mert senki sem olyan, mint a játék karakter, leszámítva, ha az új trendnek megfelelően a szinkron színész arcát kapja a játék szereplő is. ezért aztán talán legjobb lenne animációban az összes játék feldolgozás, akkor legalább a szereplőválasztáson és a megszokott hang hiányán nem lehetne fennakadni.
    statham meg még csak is színész, csak egy szerencsés ex-sportoló, aki pénz kap a szánalmas bohóckodásért.
  • AZUL #13
    tomboy013: a ravasz, az agy... , blöff, gépállat sc, mobil, káosz (szerintem ez az egyik legjobb filmje), banki meló (ez a másik), mester gyilkos, blitz, kolibri kód (ez a harmadik). és ezeket nevezem csak meg, amikor egyértelműen ő a főszereplő, vagy az egyik, és ezek a filmek igencsak maradandóak. és érdekes, hoyg egyik sem az az agyatlan akcióorgia, amivel B-be akarja lehúzni magát... ezt a vonalat kellene erőltetnie tény, de hogy rossz színész lenne, s nem tud maradandót alkotni, az nem csak rajta múlik, de ezek a filmek ott vannak a szeren.
  • tomboy013 #12
    Olyphant :D Annyira nevetséges volt a Hitman szerepben, hogy képtelen voltam komolyan venni. Nem olyan rég voltam csak képes erőt venni magamon és megnézni a filmet és az az igazság hogy egyetlen rész maradt meg belőle, az amikor a kisgyerek a Hitman játékkal játszik mikor éppen betoppan az ablakon Timothy, azt se tudom már mi volt a történet. Itt már a 47-es külseje is komolyabb nem olyan mű mint a régi. Stathamet meg hagyjuk már annyira erőltetett filmjei vannak, hogy az már fáj, főleg mostanság... Mellékszereplőnek tökéletes egy filmben, de maradandót nem tud alkotni főszereplőként, legalábbis eddig még nem tűnt fel pedig láttam már szinte az összes filmjét.
  • Dynamic #11
    kalapos01: +1
    Vicc, hogy mindenki Stathamet várja, csak azért mert ő alapból kopasz. Hihetetlen, hogy senkinek nem jut az eszébe, hogy vannak jobb képességű és jobban hasonlító színészek (már ha minden áron azt akarjuk, hogy hasonlítson PC-s 47-es ügynökre), és semmiből nem tart leborotválni a fejüket.
  • Ender Wiggin #10
    olyphantnak normális arányai voltak, ennek az embörnek egy nagy tekegolyó van a nyakán, amire egy ötéves rajzolt filctollal egy arcot. semmi agent 47 nincs benne.
    gondolom a következő újrázásban már néger lesz a főszereplő, vagy egy nő. ennél e két utóbbi verzió sem nézne ki groteszkebbül.