Szekeres Viktor

Megérkezett a Guardians of the Galaxy új plakátja

A Guardians of the Galaxy plakátjának jelmondata nemes egyszerűséggel csak annyi, hogy "Szívesen".

A galaxis önjelölt őrzőiről szóló Guardians of the Galaxy első előzetese nagyszerű fogadtatásban részesült a képregényes szuperhősökről szóló filmekért rajongók körében, s most már azt is megnézhetjük, hogy fog kinézni az Amerikában augusztus elsején bemutatásra kerülő film plakátja. A James Gunn által rendezett komédiában a főbb szerepeket Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, Benicio del Toro, John C. Reilly, Glenn Close, Gregg Henry, Bradley Cooper és Vin Diesel alakítja, bár utóbbi kettő csak a hangja segítségével.

Bár a Marvel-filmek mostanában tarolnak Amerikában bevétel tekintetében, de a bejáratott karakterrel nem rendelkező Guardians of the Galaxy esetében semmiképp sem lehet papírformának mondani egy esetleges sikert, főleg, hogy még a film hangneme is kissé elüt a Marvel Studios produkcióinak zömétől. A konkurenciától azonban elvileg nem kell tartania a Disney filmjének, ugyanis Amerikában augusztus elsején mindössze a Universal zenés drámája, a Get On Up kerül még mozikba, igaz augusztus nyolcadikán már érkezik az élőszereplős Tini Nindzsa Teknőcök-mozifilm, valamint Luc Besson akciófilmje, a Lucy Scarlett Johansson főszereplésével, melynek főhősnője szuperképességekre tesz szert.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    A film elvileg a 2008-as Vol2-höz kötődik inkább.
  • BrockSamson #2
    Groot eredetileg ugy 15-20 meter magas volt, Drax nem igazan hasznalt lofegyvereket csak keseket, Gamoran pedig feltunoen sok a ruha, amugy okes.
  • Zombee #1
    Kit érdekel, hogy a MArvel Studios többi filmjének milyen a hangvétele? Főleg, mert akik beülnek erre, ugyanúgy nem tudják majd, mi az a Marvel, ahogy a többinél sem tudták. Lehet ez jó film a Marvel-től függetlenül is, mert még sose láttunk jó féle űrös-lövöldözős könnyed akciófilmet ugyebár.