Szekeres Viktor

Megvan a Fantasztikus Négyes rebootjának 4 főszereplője

Többé nem titok a Fantasztikus Négyes rebootja főszereplőinek kiléte.

Már majdnem egy évtizede nem láttunk Fantasztikus Négyes-filmet és a Fox stúdió úgy tartja, hogy még lehet kakaó a franchise-ban, éppen ezért új színészekkel megpróbálja rebootolni a szériát, még mielőtt a képregényes szupercsapat jogai visszaszállnának a Marvel Studiosra. Az már korábban kiderült, hogy a 2015. június 19-én bemutatásra kerülő filmet Az erő krónikáját is jegyző Josh Trank fogja rendezni, de egészen tegnapig a főszereplők személyét hallgatás övezte.

De a minap lehullt a lepel: a The Wrap ugyanis megszerezte a főszereplők névsorát: Miles Teller (Reed Richards / Mr. Fantastic), Kate Mara (Sue Storm / A Láthatatlan Nő), Michael B. Jordan (Johnny Storm / Fáklya) és Jamie Bell (Ben Grimm / Lény) - utóbbi alteregója jobbára motion capture-technológiával lesz előállítva. Meglepetés tehát nincs, hiszen korábban is ezek a nevek keringtek pletyka szinten. Természetesen az elkövetkező napokban további bejelentésekre lehet számítani a többi fontos szereplőt illetően - a jelek szerint a történetben Dr. Victon Von Doom is kiemelt szerepet kap. A forgatás márciusban fog kezdődni Baton Rouge-ban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vol Jin #9
    Tíz filmből laddan már kilenc képregényadaptáció. Nekem gyakorlatilag egy sem tetszett a Hancokot leszámítva.
  • Fresh Duke #8
    Oké, hogy Fáklya egy nigger, de Szekeres Vikit miért engedték át a 2. osztályba?
  • Ender Wiggin #7
    Legalább politikailag korrekt lesz, mert manapság ez többet nyom a latban, mint a józan ész. a zetpr által imádott képregények szőke europid Johnny-ja immáron végre, az ő kívánságára néger. Vesszen meg, aki ennél joban tud kitalálni...
  • zetortraktor #6
    Ja. Inkább folytassák a rohadt szar eddigi filmeket. Ha van képregény, amit rebootolni kell, az az F4. Mert sokkal jobb lehetne. Te, édesem, majd nem nézed meg és duzzogsz a karcsiszemüveg mögött.
  • Cickány90 #5
    goldmember
    mert amúgy az eddigi F4 filmek olyan jók voltak :)
  • goldmember #4
    A rebootoló jó kurv@ anyátokat!
  • zetortraktor #3
    Nem mondod, hogy nem jut eszedbe rögtön legalább három megoldás erre.

    Kit érdekel, egyébként. Az íróknak van valami elképzelése, meglátjuk, hogy a film jó lesz-e.
  • Zymkasithlord #2
    Őőő. A láthatatlan csaj meg fáklya nem tesóknak kéne lenniük??? Vagy ez má valami extra modern family ahol az egyik gyerek fehér a másik feka lett?
  • Dark Messiah #1
    na oltári lesz egy boxost látni Fákja szerepében....majd azt mondják hogy megégett és ezért ilyen a színe :D