Szekeres Viktor

Jól sikerült a márciusi magyar mozifilm előzetese

Lehet, hogy a Megdönteni Hajnal Tímeát után egy újabb jól sikerült magyar filmet nézhetünk meg?

Egy majdnem egy évig tartó, magyar filmtől mentes időszakot követően úgy tűnik, hogy végre ismét láthatunk hazai gyártásban készült produkció. Az őszi Isteni műszak és a decemberi Coming Out, valamint a pár napja bemutatott Megdönteni Hajnal Tímeát követően Dyga Zsombor filmje, a Couch surf is látható lesz itthon. A premiert március hatodikára tűzte ki a forgalmazó, mi pedig megnézhetjük a film előzetesét, mely alapján akár jól is elsülhet a formabontó produkció.


A Couch surf forgatókönyvét Dyga Zsombor, Köbli Norbert és Mészöly Ágnes írta, a népszerű színészgárdában olyanokkal találkozhatunk, mint Nagy Zsolt, Hámori Gabriella, Kocsis Gergely, Kerekes Vica, Horváth Kristóf, Fullajtár Andrea, Törőcsik Franciska, Rába Roland, Elek Ferenc és Gyabronka József.

A hivatalos szinopszis ekképp hangzik: "Ha a kanapék mesélni tudnának... Mesélnének egy szobafogságra ítélt gyermeteg férjről, egy terapeuta szorongó pácienséről, egy nőnapi randira készülő lúzerről, egy titokzatos folton elmélkedő neurotikus párról, egy kilomtalanított kanapé régi és új tulajdonosáról, francia hippikről vagy éppen a barátság határait feszegető tinédzserekről. Mert egy kanapén bármi megtörténhet. A Couch surf tíz kanapé és két tucat ember vidám, megható és szellemes története."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • a.carkey #1
    Pedig hogy szidták Palácsik Tímea férjét a támogatások miatt! :D