Szekeres Viktor

Új komédiával jelentkezik a Ted készítője - itt az előzetes (18+)

Totális agymenés és poénhegyek a Hogyan rohanj a veszTEDbe előzetesében. A filmre nem is maradt semmi?

Három sikeres tévés animációs sorozatot követően Seth MacFarlane nem csak íróként, hanem rendezőként is a Teddel debütált a mozifilmek világában. A 2012-es komédia hatalmas sikert aratott, világszerte félmilliárd dollár bevételt termelt. Nyilván a filmes ezt a sikert akarja megismételni a Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West) című western-vígjátékkal, melynek nemrég megérkezett a dugig poénnal tömött első előzetese, mely erősen korhatáros móka, akárcsak a film.


Az A Million Ways to Die in the West Amerikában május 30-án kerül bemutatásra a mozikban, főszereplője pedig nem más lesz, mint maga Seth MacFarlane, de partnerei között is csupa ismert arcot láthatunk, a mellékszereplők névsora: Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Sarah Silverman, Giovanni Ribisi és Neil Patrick Harris.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Dewri #8
  Voltan: Ki az a MacFarlane? Nos, az ő nevéhez fűződik a Family Guy, az Amerikai fater és a Cleveland Show rajzfilmsorozat. A Ted viszont gyenge film volt tőle szerintem, főleg e rajzfilmek után...
 • Dynamic #7
  Cickány90:
  Komolyan. Amikor azt hiszed már nem lehet, ezek a kretének bebizonyítják, hogy az eddigi legbalfaszabb magyar cím díjasokat is tudják überelni.
 • Voltan #6
  A Ted-et nem láttam, és nem tudom, hogy ki ez a MacFarlane figura, de ezen a traileren rüsztön fostam magam a röhögéstől. :D

  Meg kell nézni, persze könnyen lehet, hogy az öszes poént ellőtték a trailerben, és egy rakat szar lesz. Ettől félek, mert a sztoriból semi nem derül ki.

  Ez nem baj, ha a gegparádét tartani tudják másfél óráig, de félek, hogy nem...
 • Cickány90 #5
  veszTED?! Komolyan?! #notthatsmart
 • zetortraktor #4
  Ja, hát így könnyű Hollywoodnak. Még az is megnézi, akinek nem jön be az író stílusa.

  A Tedet sokan imádták, de nekem sem jött be. Ezt már eszembe sem jut megnézni, viszont az előzetese eszméletlen idióta, tetszett. Ennyi pont elég is, szerzett nekem 3 kellemes percet.
 • bdzsana #3
  Nekem a Ted egyáltalán nem tetszett, remélem ez jobb lesz.
 • Zombee #2
  Úristen... ezt a magyar címet komolyan gondolták? A trailer otthonra marad, a film még lehet jó. Az elején a Ted is jó volt, amíg át nem ment standard kisállatos-egymásratalálós filmbe.
 • narumon #1
  Hehh na ez jól néz ki! meglessük