Szekeres Viktor

Saját filmet kaphat Fekete Özvegy a Bosszúállókból

A 2014-es Amerika kapitány 2 és a 2015-ös Bosszúállók 2 után egy saját film jöhet Fekete Özvegynek?

A Dél-Afrikai Köztársaságban megkezdődött A bosszúállók második részének, az Avengers: Age of Ultronnak a forgatása, s mindeközben folyik az Amerika kapitány: A tél katonája (Captain America: The Winter Soldier) reklám- és sajtókampánya. Mindkét Marvel-filmben kiemelt szerephez fog jutni a Scarlett Johansson által alakított Natasha Romanoff, alias Fekete Özvegy, aki először a Vasember 2-ben tűnt fel, majd A bosszúállókban kapott nagyobb szerepet.

Úgy tűnik, hogy a karakter evolúciója folytatódik, hiszen az Amerika kapitány 2-ben már kifejezetten kiemelt főszereplőnek számít, a történet fő szála is az ő karakteréhez fog kapcsolódni, ráadásul Kevin Feige, a Marvel Studios fejese a Total Film napokban közölt interjújában arról beszélt, hogy a második Bosszúállók-filmben "nagyon nagy" szerepet fog kapni Fekete Özvegy figurája. Az pedig már csak hab a tortán, hogy Feige mondandóját azzal fejezte be, hogy ezt követően talán egy saját Fekete Özvegy (Black Widow) mozifilm lehet a következő lépés a karakter számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #14
    Azért azt mindenki beláthatja, hogy képregényfilmes áradaton sírni faszság. Egyrészt, mert valóban a kínálat statisztikai hibaszázalékot sem elérő arányáról van szó, másrészt a sírók közül többen valószínűleg élvezettel néznek képregényfilmeket, csak kellő tájékozódás híján nem tudnak róla, mert azt hiszik, csak szuperhősökből áll a világ. Egy hónapban itthon is van átlagban 20 mozipremier, az több, mint 200 film évente, ebből mennyi a szuperhősös...?
  • kastil #13
    Pár év, és már csak marveles fosokat kapunk (v isten tudja mifaszez)
  • blessyou #12
    Én nem látok különbséget. A Terminátor sem magasröptűbb a Marvel filmeknél, csak sötétebb hangulatú.

    De tényleg nincs sok szuperhősös képregényfilm. Tavaly hány volt? Négy? Öt? Azért Hollywood ennél nagyságrendekkel több filmet termel egy évben.
  • sanyicks #11
    kell ez, így is szinte alig van képregényes film... alig 10-ből 8
  • Katalizátor #10
    Alig? Ugye csak viccelsz?
    A réteg-stílusokat meg ne keverjük már a mainstreamhez kérlek! A mainstream lényege, hogy a legtöbb emberhez jut el a bolygón. Ha pedig ez nem más, mint értéktelen hullámvasút, ráadásul egyre több, akkor legyen már miért aggódni. Persze eddig is durva volt ez a dolog, de ami a 21. században megy, az már égbekiáltóan durva.
    El lehet múlatni az időt ezeken az alkotásokon, dehogy egy egész generáció ezeken élvezkedjen fanatikusan, az már félelmetes.
    Az én generációmnak a Terminátor volt ilyen. Azért érezhető a különbség...
  • kalapos01 #9
    Évente alig készül ilyen film. Mennyi? Kettő a Disney-nél, máshol még 2-3. És, aki nem nézi őket, az nem hisztizik. Ez olyan, mintha én hisztiznék a pornóregények, vagy akár a henthorrorok miatt. Azokból is bőven van.

    Van az az ember, aki sír olyasmi miatt, ami őt hidegen hagyja. Van, aki nyilvánosan sír. És van olyan, aki magasról tesz az egészre, és beéri a többivel. Jut is, marad is.
  • Katalizátor #8
    A hiszticunami csak a Hollywood által létrehozott foscunami miatt van!
    Nem az a baj, hogy vannak ilyen filmek, hanem az, hogy ma már ezek teszik ki a mainstream anyag igen nagy hányadát. Akárcsak a TV-nél, egyre több a rózsaszín, semmitmondó, csip-csup hányadék, lehetőleg minél több szexszel és erőszakkal. Még mindig jelezném, hogy nem is ezzel van bajom, hanem az alternatívák egyre növekvő hiányával!
    Ha pedig ez nekem nem tetszik és hangot is adok neki, akkor legalább hadd ne legyek már mások szemében "hisztis ribanc", mert akkor innentől fogva a szart is lenyelethetik velem, mondván mit "hisztizek".
  • kalapos01 #7
    A Hollywood által kiváltott hiszticunami is. Ráadásul sokan nem a szobájuk magányában sírnak, hanem fórumokon, mások előtt. Olyan dolgok miatt, amik őket nem érintik.
  • goldmember #6
    A foscunami megállíthatatlan holivudban.
  • Ender Wiggin #5
    mert szólásszabadság van. ;-)