Szekeres Viktor

Kiderült, ki lesz Lex Luthor és Alfred a Superman/Batman mozifilmben

Két igen ismert színészt választott ki a Warner stúdió az ikonikus képregény-karakterek eljátszására.

A Warner Bros. Pictures stúdió hétvégén bejelentette, hogy Jesse Eisenberg lesz Az acélember második részének, a Batman vs. Superman munkacímen emlegetett projektben Lex Luthor, míg Jeremy Irons fogja alakítani Bruce Wayne hűséges inasát, Alfredet. A két ismert karaktert legutóbb a mozivásznon Kevin Spacey és Michael Caine alakíthatta, előtte pedig olyan színészek, mint Gene Hackman és Michael Gough.

A tervek szerint 2016. május hatodikán bemutatásra kerülő filmben további, a DC képregényes univerzumából ismert karakterek is fel fognak tűnni, mint például Csodanő, s Zack Snyder rendezése egyben előfutára is lesz egy Igazság Ligája (Justice League) mozifilmben, mely mondhatni a Marvel-féle Bosszúállókra adott válasz lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kastil #14
    én mondjuk csípem az eisenberg gyereket, már látom a kis taknyos milliomos buzigyereket. ő egy ilyen "színész" biztos okkal rakták alá a szerepet
  • tomboy013 #13
    Konyigery: Na ez a kép mondjuk király, fel se ismerem rajta =D
  • zetortraktor #12
    (Közben a mostani Hitman hírnél vajon milyen színészt javasol valaki? Kopasz színészt.)
  • zetortraktor #11
    tomboy: Na, az simán lehet, hogy tévedés lesz. Nyilván látatlanban nem is mondom, hogy "Jó lesz". Bár valamiért csak megkapta, jó lehetett a castingon.

    Lexnek azért kell 30 évesnek lenni, mert ez van a szkriptben. Legalábbis gondolom, hogy ez van a szkriptben, ha Eisenberget választották hozzá. :)
  • Konyigery #10
    Csak fan image ha jól tud, de azért egész meggyőző.
    http://i.imgur.com/oD5dJo6.png
  • tomboy013 #9
    Jól van na azért nehogy szívrohamot kapj . Ezt olvastam régen egy cikkben és megemlítettem, ez olyan óriási hiba volt? Itt az emberek 3/4-e viselkedésbeli problémákkal küzd? =D Nem mindenki nagy filmguru, de attól még talán leírhatom a véleményem anélkül, hogy rám förmedve erőlteted rám a tiédet. De javíts ki ha tévedek...
    Szerintem akkor is nagy tévedés lesz egy a gyerek a szerepre, de ne legyen igazam. Mondjuk Ledger-re is azt gondoltam, hogy szar lesz Joker szerepére és nagyon nem lett igazam, hát itt se legyen azt kívánom. Másrészt miért lenne hülye ilyen szerepet vállalni? Megy egyáltalán miért kéne 30 évesnek lenni Lexnek? Szerintem tökéletes lenne a szerepre és mivel ez több mint valószínű, hogy egy baromi jól jövedelmező produkció lesz nem járt volna rosszul a szereppel. A jövőben is biztos több szerephez juttatta volna ha felkapja őt hollywood ami nem kis anyagi juttatásokkal jár ugyebár. De tök mindegy mert nem ő lesz úgyhogy ennyit erről.
  • zetortraktor #8
    De mindez lényegtelen, meg feltételezés.

    Az viszont nem, hogy egy percig sem volt esélyes. Nem csak azért, mert hülye lenne ilyen szerepet vállalni. Hanem azért is, mert hogy lett volna esélyes egy 30 éves karakter szerepére?? Egy fiatal Lex Luthor szerepére soha az életben nem jött volna szóba. Ennyi. Pletyka. És van, aki beszopta.
  • zetortraktor #7
    Igen, mostanában volt kopasz. Nem MOSTANÁBAN volt kopasz, hanem mostanában VOLT kopasz - csak ugye nem látszik a hangsúlyos szó.

    Csak mert leborotválta a haját évente pár hónapra, valaki azt hitte, hogy neki kell lennie. Ez alapvető, hogy ha kopasz szerepre keresnek valakit, akkor az ember odáig tud asszociálni, hogy kopasz színész kell. Mint a "legyen Jason Statham Hitman"-vonulat.

    Ez pszichológia meg a fantázia hiánya. Cranston is ezt nyilatkozta: "maybe my name is bandied about because I'm known to be bald. 'What bald guy can we get?' The reality is they can take any actor and shave his head or put a bald cap on him."

    Cranston jó színész, de más oka nem lehet annak, hogy nem merült fel Daniel Day Lewis vagy Leonardo DiCaprio vagy a többi elismert színész neve. Mert nyilván nehéz elképzelni egy nem kopasz színészt a szerepre. Pedig tudhattuk, hogy egy nem kopasz színész lesz, hiszen a színészek 99%-a nem kopasz.
  • tomboy013 #6
    1-2 helyen olvastam, hogy esélyes Lex szerepére Cranston. Mostanában volt kopasz? Most a Breaking Bad-re gondolsz? Mert ott már egy jó ideje kopasz volt, nem mostanában lett az, max te nézted mostanában a sorozatot.
  • cylonflatus #5
    zetortraktor: teljesen igaza van. És nem, nem azért mert mostanában volt kopasz. Egyszerűen csak ránézek a palira, és minden smink, jelmez nélkül elsőre elhiszem róla
    , hogy ő Lex Luthor. Eisenbergről meg nem. Ennyi.