Szekeres Viktor

Gyűlnek Martin Scorsese új filmjének színészei

Martin Scorsese legutóbbi filmjei mind remekre sikerültek, így nem csoda, ha már várjuk a következőt.

Martin Scorsese újabb sikeres évet zárhatott 2013-mal, s folytatta remek sorozatát. A tavalyi A Wall Street farkasát ugyanis 5 Oscar-díjra jelölték, előtte pedig 2012-ben A leleményes Hugó 11, a 2006-os A tégla ugyancsak 5, a 2004-es Aviátor ismét csak 11, míg a 2002-es New York bandái 10 jelölést kapott - a sorból mindössze a legjobb film, a 2010-es Viharsziget lóg ki, mely nem nagyon érdekelte az amerikai filmes akadémiát.

Márpedig ilyen pedigré mellett valószínűleg szinte mindenki kíváncsi arra, hogy legközelebb milyen filmmel rukkol elő a rendező. Nos, a legújabb filmje, mint az korábban kiderült, a Silence lesz, de már azt is tudjuk, hogy a főszereplő Andrew Garfield és Ken Watanabe mellett Liam Neeson lesz. A japán Shusaku Endo regényét Jay Cocks adaptálja, a történet pedig a 17. századi Japánban fog játszódni és a középpontjában két jezsuita pap lesz, akiknek célja mentoruk megtalálása, valamint a kereszténység elterjesztése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Rohadtul nem minősít senkit. A díjat nem az kapja, aki kurva jó, mert akkor évente 20-an kapnák meg. Közülük csak egy kap. A legjobbnak tartott. Foxx és Whitaker is marha jó volt azokban az években. Nem hiszem, hogy ezt bárki is vitatná.
  • Wittgen #1
    A felsoroltak mind remek filmek, még a Viharsziget is. Az meg az "Akadémiát" minősíti - nem pozitívan - , hogy ezen filmek szinte mindegyikében nagyot játszott DiCaprio, mégsem kapott díjat.