Szekeres Viktor

A bosszú­állók 2 ázsiai főgonoszt és forgatási helyszínt kapott

Korea támogatta meg kicsit a Disney-t, cserébe egy színészt delegálhat a Bosszúállók 2 csapatába.

Eleinte csak annyit lehetett tudni, hogy A bosszúállók második része (Avengers: Age of Ultron) Amerikában és Angliában fog forogni, de pár napja kiderült, hogy a stáb egy olasz kitérőt is fog tenni. A legújabb, immáron megerősített információk szerint Koreában is lesz egy forgatási helyszín, mégpedig a Szöul kvázi agglomerációjához tartozó Incheon Cityben, valamint Szöul Gangnam kerületében is. És persze, ahogy ez lenni szokott a külföldi tőke beáramlásának esetében (lásd még: Vasember 3 és Kína, Transformers 4 és Kína), egy koreai színész kiemelt szerepet kapott a filmben.

A 40 meghallgatott színésznő közül végül Kim Soo-hyunt választották ki az egyik "rosszfiú" szerepére. A színésznő (tehát nem a 25 éves, üstökösként berobbant férfi Kim Szuhjonról van szó) folyékonyan beszél angolul és jártas az akciójelenetekben is, így vélhetően nem csak beszélnie kell majd a filmben, de az még nem derült ki, hogy milyen karaktert fog alakítani. Érdekesség, hogy az egyetlen nagyobb hollywoodi film, melyet Dél-Koreában is forgattak, a 2012-es A Bourne-hagyaték volt, de ott sem a főszereplők, sem a rendező jelenlétére nem volt szükség. A Bosszúállók 2 koreai forgatása esetében esetében Joss Whedon jelen lesz a forgatásnál, a színészek közül pedig Robert Downey Jr. és Scarlett Johansson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • emberz #6
    Bocsánat: 50 millió.
  • emberz #5
    Dél-Koreában Magyarországnyi területen több mint negyvenmillió (!) ember él. Példát lehetne venni róluk némely területen.
  • zola2000 #4
    Na igen :)

    De itt olyan filmekről van szó, amiket jobb esetben magyar, rosszabb esetben angol felirattal kell nézni, különben nagyon fejlett a Koreai filmipar ... sőt egyre jobb.

    Egyébként kevesen tudják, de forgattak már Magyarországon is nagy költségvetésű Koreai sorozatot is, az Iris-t. A magyar média szégyene, hogy még nem adta le itt senki (ezt sem), miközben Európa sok más országában leadták.
  • fecg21 #3
    "A színésznő folyékonyan beszél angolul és jártas az akciójelenetekben is,"
    hmm...fincsi :) Nem tudom miféle akciójelenetekben jártas, de lenne néhány ötletem-természetesen a magam szórakoztatására. :-D
  • MuldR #2
    Lenne ra igeny :)
  • NullZ3r0 #1
    " valamint Szöul Gangnam kerületében is" azt hittem már Psy-t fogják kinyírni.