Szekeres Viktor

Lesz Thor 3 és Amerika kapitány 3

A Marvel Studios természetesen folytatja sikeres sorozatait.

Cseppet sem meglepő módon folytatódni fog a Thor- és az Amerika kapitány-sorozat - utóbbi annak ellenére, hogy második része még is nem került bemutatásra. Számítani lehet rá, hogy nagyon sikeres lesz, s a Thor 2-hoz hasonlóan bevételben túl fogja szárnyalni elődjét, hiszen A bosszúállók nagy sikere mindegyik Marvel-folytatás bevételeit megdobta az elődökhöz képest. Az Amerika kapitány harmadik részén ismét Anthony és Joe Russo fog dolgozni, ők A tél katonája című második részt rendezték, míg a Thor 3-mal kapcsolatban az derült ki, hogy a forgatókönyvet Craig Kyle és Christopher Yost írhatja.

A Thor sikerét jól mutatja, hogy míg az első rész 181 millió dollár bevételt termelt Amerikában és 268 milliót világszerte, addig a folytatás, a Sötét világ 205 milliót, illetve 428 milliót. Hasonló növekményre lehet számítani Amerika kapitánnyal kapcsolatban is; annak első része 176 millió dollárig jutott el hazájában, míg nemzetközileg 194 millióig.

A Marvel Studios egyébként két, egyelőre még nem konkretizált filmet tervez bemutatni 2016-ban és egyet 2017-ben - ezek közül kettő jó eséllyel a Thor és az Amerika kapitány folytatása lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fergusonpapa #7
    Miért jó ennyire loki?
  • GaborT28 #6
    cylonflatus +1 ;)
  • cylonflatus #5
    Lokinak saját filmet, de azonnal!
  • Zenszkij #4
    Túró a Marvel. 3 képregényhős van: Batman, Superman, meg az bosszúállókban nem szereplő Pókember. Joccakát.
  • kalapos01 #3
    Mármint háromból kettő. És semmi biztosíték nincs rá, hogy nem később jönnek.
  • Wharyoo #2
    Azért az sem sem semmi, hogy:
    "A Marvel Studios egyébként két, egyelőre még nem konkretizált filmet tervez bemutatni 2016-ban és egyet 2017-ben - ezek közül kettő jó eséllyel a Thor és az Amerika kapitány folytatása lehet. "
    Tehát a 2 filmből 2 jó eséllyel az lesz, amiről a cikk az eleje óta szól :D
  • tomboy013 #1
    Hihetetlen, hogy egy ennyire rövid írásban is képes vagy összevisszaságokat írni Viktor. Miután kiadsz egy cikket azért olvasd már el, mert nem biztos, hogy minden klappol. De nem én vagyok a cikkíró, ezt nem nekem kellene tudnom...
    De tudod mit? Segítek:
    "Cseppet sem meglepő módon folytatódni fog a Thor- és az Amerika kapitány-sorozat - utóbbi annak ellenére, hogy második része még is nem került bemutatásra."